U Alter Modusu od septembra krediti bez provizije

Komentari (0)
A A A
Mikrokreditna finansijska institucija MFI Alter Modus ukinuće od 1. septembra 2012. godine troškove provizije za obradu kreditnog zahtjeva, za sve proizvode iz svoje ponude, saopšteno je iz te finansijske institucije.

"Naš pristup kreditiranju fokusiran je na potrebe svakog pojedinačnog klijenta i prilagođen njegovim konkretnim privrednim aktivnostima. Imajući u vidu nepovoljni ekonomski ambijent sa kojim se preduzetništvo generalno suočava i potrebe klijenata, procijenili smo da je ukidanje provizije jedan od koraka koji će uticati na smanjenje finansijskog opterećenja naših klijenata“, naveli su iz Alter Modusa.

Iz ove finansijske institucije precizirali su da će ukidanje provizije u procesu uzimanja kredita za klijente značiti uštedu i do 100 eura, zavisno od iznosa odobrene pozajmice.

Alter Modus odobrava mikrokredite preduzetnicima iz oblasti trgovine, usluga, zanata, ugostiteljstva, poljoprivrede, stočarstva i proizvodnje. 

Krediti ove MFI namijenjeni su ulaganjima u razvoj i proširenje posla, kao i poboljšanju uslova života u preduzetničkim domaćinstvima. 

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
  • Advertisment