Ekonomija

Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte cijenom akcija Alibabe

Uzmite besplatnih 50 eura za trgovanje i počnite da zarađujete na akcijama Alibabe u tri jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na linku ovdje

2. verifikujte nalog i

3. automatski dobijate besplatnih 50 eura za trgovanje na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujte i zarađujete na svjetskoj berzi

Januar je bio prilično problematičan za cijene akcija na globalnom nivou, koje su uglavnom bile u padu. Zabrinutost oko krize u kojoj se globalna ekonomija nalazi, jedan je od osnovnih razloga pada tržišta akcija. Alibaba se smatra reperom za kinesku ekonomiju, a cijena njenih akcija je od početka januara pala 12 odsto. 

Ipak i pored trenutnih poteškoća mnogi vjeruju da se najbolje od Alibabe tek može očekivati. AliCLoud, dio Alibabe koji se bavi “cloud” poslovanjem, će investirati jednu milijardu dolara u analizu podataka, a planira se i zapošljavanje 1.000 novih programera u naredne tri godine koji će raditi na ovom projektu.  

AliCloud se nada da će tražnja za preradom i skladištenjem podataka od strane velikih klijenata, kao što su vlade i kompanije, pokrenuti značajniji rast u narednoj deceniji, čime bi se povećala konkurentnost u odnosu na kompanije kao što je Amazon. 

Alibaba je i ranije pokazivala zainteresovanost za “cloud” poslovanje. U oktobru, objavila je da će otvoriti i drugi centar za obradu podataka u Silikonskoj dolini, kako bi odgovorila na sve veću tražnju za cloud-om. Do 2018. godine zarada od “cloud” poslovanja Alibabe bi mogla da dostigne više od milijardu dolara. Poređenja radi, prihod od web usluga Amazona je tokom prethodnog kvartala porastao 78 odsto na 2.1 milijardu dolara. 

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Send this to a friend