Ekonomija

Velika nagradna igra m:tel-a: Automobil VW Polo otišao u ruke Nikšićanina

Kako je kazao prilikom uručenja ključeva, za njega je vijest o velikom dobitku bila vijest u koju najprije nije povjerovao.

“Vrijedna nagrada će mi mnogo značiti i lično ću koristiti automobil. Naravno da ću sa zadovoljstvom nastaviti da koristim 068 mrežu i rado ću m:tel preporučiti svim prijateljima. Veoma sam zadovoljan ponudom i cjelokupnom uslugom”, dodao je on. 

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima m:tel-a Milivoje Cerović, uručujući ključeve automobila dobitniku naveo je da će nastaviti da drže trend operatora sa najboljim odnosom prema korisnicima.

“Osim dobre usluge i ponude, neće nedostajati ni sličnih iznenađenja u nagradnim igrama”, najavio je on. 

PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović pozvala je sve korisnike da i dalje učestvuju u budućim nagradnim igrama i da sve zahtjeve i sugestije i otvoreno saopštavaju timu.

“Mi ćemo im i ubuduće izlaziti u susret. Uskoro pripremamo novo iznenađenje u saradnji sa kompanijom Huawei”, dodala je ona. 

Poklon dopune svakog sata dobilo je ukupno 4.464 korisnika, a svakog dana po jedan korisnik je nagrađivan telefonom Huawei Ascend Y 100. Ukupno je nagrađeno 53 dobitnika ovim telefonom i devet dobitnika telefonom Huawei Ascend G620S. Drugo kolo je počelo 19. aprila, a završilo se 18. maja. 

 

Send this to a friend