Ekonomija

Zadovoljstvo je kad hobi postane biznis

Želja da radi nešto u čemu će moći da upotrijebi sva dugo sticana znanja nikada nije nestala, pa je najznačajniju prekretnicu u njenoj karijeri predstavljala odluka da pokrene svoj biznis.

“Godinama sam radila poslove koji nijesu imali nikakve veze sa dekoracijama. Iskustvo koje sam sticala godinama svakako mi je pomoglo u postavljanju stvari na svoje mjesto. Najljepše u svemu je što sam od hobija napravila posao, spojivši na taj način lijepo i korisno”, naglasila je za Dnevne novine Vlahović.

U poslu koji je pokrenula ne postoje dva ista dana, predvidivost ili mogućnost da mu se pristupa rutinski. Upravo to su i razlozi zbog kojih je sagovornica Dnevnih novina oduvijek željela da se bavi ovako nečim. Dodatnu draž svakodnevnih aktivnosti nosi i saznanje da će je ono što radi učiniti srećnom.

Želja ove svestrane majke troje djece je da svim roditeljima koji žele da zabavu mališana pretvore u bajku omogući da to i učine na način na koji i ona dragim osobama izmamljuje osmijeh.

“Moguće je izabrati temu iz crtanog filma ili bajke i omogućiti djeci proslavu s njihovim omiljenim junakom. 4 You dekoracije koje su odjeljak firme Balans Studio nude mogućnost da svaka zabava bude drugačija i da se radost dijeli na originalan način”, precizirala je Vlahović.

Različite usluge

Ponuda različitih vrsta dekoracija predstavljena je na sajtu baloni.me. Moguće je odabrati helijumske balone i buketi od balona, figure od balona, pakovanje poklona u balon, razne lukove, stubove, brojeve, imena od balona, balone za vjenčanja, srca, balonzidove, kočije od balona, balon eksplozije i sve što od ovog dekorativnog materijala može biti napravljeno.

Osim dekoracija i osmišljavanja tematskih proslava, omogućena je i usluga video produkcije koja podrazumijeva animacije video produkcije, dron fotografije, ali i pozivnice, odnosno zahvalnice za rođendane i vjenčanja.

Sredstva za rad

Prema riječima sagovornice Dnevnih novina, u realizaciju ovog posla bilo je neophodno uvesti balone i razne materijale koje koristi u dekoraciji. 

“Ipak, od presudnog značaja mi je bilo dobro poznavanje rada na računaru. Prije posla sa dekoracijama bavila sam se grafičkim i web dizajnom, tako da sve što zamislim u glavi nacrtam, prepravljam dok ne dobijem idealnu sliku početne ideje. Vrlo je teško procijeniti tržište, ali za dekoracije je potrebno vrijeme. U ovom poslu je preporuka najbolji marketing”, poručila je Vlahović.

Razdragana lica su najveća potvrda uspjeha

Vlahović je istakla da uživa da priređuje iznenađenja ljudima koje voli.

“Godinama pripremam razne kreativne ludosti porodici, prijateljima i njihovoj djeci. Tako je sve počelo. Prijatlji su me podstakli da svoju kreativnost ozvaničim, pa je tako nastala priča o tematskim dekoracijama. Na samom sam početku, uživam u svakom poslu koji dobijem, jer imam bezbroj mogućnosti da uveselim malene drugare. Znam da je posao uspješan kada vidim razdragana dječija lica”, pojasnila je ona.

Send this to a friend