Ekonomija

Zoran Vukčević najbolji menadžer u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi

Ove nagrade je danas u Sarajevu dodijelio Regionalni evropski žiri za izbor najmenadžera i kompanije i Evropsko udruženje menadžera, a na prijedlog bivših dobitnika iz Crne Gore i ostalih država regiona.

“IRF je proglašen kao najbolja inatitucija u kategoriji finansijskih organizacija zbog snažne podrške razvoju malog i srednjeg biznisa poštujući tržišne principe, a vodeći računa o ekonomskom  razvoju Crne Gore”, saopšteno je iz te isntitucije. 

Do sada su tu nagradu dobijale isključivo banke. Nominovano je oko 900 uspješnih menadžera iz 20 zemalja Jugoistočne i Srednje Evrope, a priznanje je dobilo njih tridesetak iz različitih oblasti biznisa. 

Na tradicionalnoj ceremoniji i evropskom susretu menadžera u Sarajevu „Oskari za biznis“ su u Gradskoj vijećnici u Sarajevu uručeni najuspješnijim menadžerima.  

Održan je i tradicionalni međunarodni poslovni biznis forum na temu regionalne privredne saradnje, privrede zemalja Jugoistočne i Srednje Evrope, u cilju bržeg razvoja.

“Očekuje se konkretan dogovor o tome koje kompanije i u kom dijelu regiona žele da investiraju stvarajući nove biznise i nove kompanije”, zaključeno je u saopštenju.

Send this to a friend