Kultura

Draganu Nikoliću stiže podrška sa svih strana

Kako je za Blic potvrdio izvor iz Kliničkog centra, glumcu Draganu Nikoliću je u četvrtak uveče naglo skočila temperatura, usljed čega je počeo da ima poteškoća sa disanjem, a što je uslovilo pogoršanje, ali ljekari su u veoma kratkom roku uspjeli da ga povrate.

Ljekari kažu da glumac ima problem sa plućima, zbog čega je bio i na aparatu za vještačko disanje. Međutim, vrlo brzo je počeo samostalno da diše. Smješten je na Odeljenju intenzivne njege zbog zaštite od eventualnih infekcija. Urađene su mu sve potrebne analize, priključen je na monitoring, gdje mu se prati rad vitalnih organa.

U noći između 21. i 22. društvene mreže su se usijale. Ako bi trebalo izvući zajednički imenitelj svih tih komentara, koji potiču iz čitave bivše Jugoslavije, ali i sa raznih strana svijeta, to bi bilo – “Legendo, drži se”.

Ili: “Predivni čovječe, glumčino, ljudino, Urke, Flojde, Prle…ne daj se, bori se, uz tebe smo”! Apostrofiraju ljudi njegovu genijalnost, ogroman talenat, dostojanstvo, čovječnost, najveće ljudske vrijednosti.

“Nemoj, Flojde, molim te!! Ajde, pun gas!” glasi jedna od poruka. “

Beograd više neće biti isti grad bez tebe. Ajde, Nikoliću, povjerovali smo u ovaj šmekerski blef, ustaj sad”, kaže se u drugoj.

”Najjači uvijek pobjeđuju. A ti si i iznad njih. Molim te, gospode, daj mu snage da pobijedi ovu bitku. AMIN!”, stoji u trećoj, prenosi Blic.

 

Send this to a friend