Kultura

Kraljevsko pozorište Zetski dom na festivalu u Rumuniji

Izvođenje “Enciklopedije izgubljenog vremena” ispratila je puna sala, a ekipa predstave bila je puna pozitivnih utiska ističući izuzetno srdačan prijem.Za ovu predstavu Kraljevskog pozorišta u Temišvaru je bilo velikog interesovanja, što je potvrdila tamošnja publika, mediji, kao i stručnjaci iz oblasti pozorišta.

Ekipa predstave istakla je da ih je Teszt Festival povezao sa novim ljudima koji su u razgovorima nakon predstave pokazali pozitivne emocije, radoznalost i inteligentne stavove, pa je tako “Enciklopedija izgubljenog vremena” ostvarila još jedno u nizu izuzetno uspješnih gostovanja van Crne Gore i međunarodno se afirmisala kao jedna od uspješnijih produkcija Kraljevskog pozorišta.

Teszt se ove godine organizuje po osmi put, a budući da je manifestacija međunarodnog karaktera, ima za cilj da promoviše znanje o multikulturalizmu i da informiše javnost o najnovijoj pozorišnoj dramaturgiji u regionu. Festival funkcioniše kao platforma za kulturne razmjene i kao poziv na dijalog s umjetnicima i drugim stručnjacima iz oblasti.

Send this to a friend