Kultura

Održana premijera Made in New York Jazz Festivala

Na samom početku Gala koncerta, osnivač i direktor festivala Mikhael Brovkin je zvanično objavio da će prva lokacija van SAD-a, na kojoj će najznačajniji jazz izvođači današnjice prezentovati svoja vanserijska umijeća, biti Crna Gora, 3. juna na Svetom Stefanu (amfiteatar na ulazu u Sveti Stefan) i 5. juna u Podgorici (atrium The Capital Plaza).

Ambasador Crne Gore u SAD Srđan Darmanović se putem video linka iz Vašingtona obratio prepunoj sali Tribeca PAC, izrazio zadovoljstvo činjenicom da će najprestižniji američki jazz karavan posjetiti Crnu Goru i poželio im dobrodošlicu.

Ovogodišnjem izdanju Made in New York Jazz Festivala u Njujorku, kao počasni gost prisustvovao je i gospodin Petar Vojvodić, vice-konzul crnogorskog konzulata u Njujorku, koji je direktoru festivala Mikhael Brovkin u znak zahvalnosti uručio uramljenu originalnu verziju zvaničnog postera koji najavljuje Made in New York Jazz Festival, Montenegro 2016.

Ulaznice za oba koncerta u Crnoj Gori su u prodaji u Podgorici (Ethno Jazz Club Sejdefa, Bokeška 10 i Hard Rock Cafe, The Capital Plaza) kao i na Svetom Stefanu (restoran Olive).

 

Send this to a friend