Kultura

VIDEO PREMIJERA: Put na Titan

Naravno, kako je sve to zapravo samo dio televizije shvatamo da je mladićev put zapravo medijska samoreklama.

U širem okviru film je zapravo priča o suptilnom zavođenju medija. Mediji zavode psihu uz pomoć tijela. Na tom odnosu zasniva se magija svakog medija, kako TV medija tako i onog iz okultističkih seansi, film je fantazmagorija (mješavina fantazije i horora).

Kratki film “Put na Titan” je sniman u Nikšiću i Baru. Glavna uloga je pripala Stevanu Lutovcu.

Ostale uloge: Jelena Perošević, Mina Simonović, Sandra Šabotić i Vesna Božović, režija: Morian Lagartija (Vladimir Kosić), saradnik na filmu: Milica Vejnović.

Vladimir Kosić (Morian Lagartija) i Stevan Lutovac planiraju uskoro da snime novi kratkometražni psiho-horor film “Crna ptica na bijelom zidu”.

“Sa tim projektom smo konkurisali na ovogodišnjem konkursu za dodjelu sredstava kod Ministarstva kulture Crne Gore. Bez obzira na ishod konkursa film će biti realizovan, to je samo dio za dugometražni film, koji će se sastojati od 15 kratkih filmova. Svi filmovi su zasnovani na kratkim horor pričama Moriana Lagartija (Vladimira Kosića)”, kaže za CdM Stevan Lutovac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kokos novcic
Gost
kokos novcic

sve pohvale i cestitke -za
sve pohvale i cestitke -za celu ekipa ovoga fantasticnog projekta !imate makar moralnu podrsku od mene -da samo “gurate”napred!Veliki pozdrav i samo nastavite -Pozdrav iz Trebinja RS

Send this to a friend