Kultura

Žarko Laušević posjetio Podgoricu, pa otišao u Beograd

U pratnji prijatelja, na dolaznom terminalu su ga dočekala dva čovjeka, za koje se ispostavilo da su njegovo privatno objezbđenje, piše Blic.

Prema pisanju beogradskog medija Žarko se vidno promijenio od posljednje posjete Beogradu u maju prošle godine. Sada je pustio kosu i bradu i gotovo je neprepoznatljiv. Bez osmjeha, ozbiljnog izraza lica, glumac se krio ispod šešira i nije želio da daje izjave. Bez zadržavanja, Laušević je ušao u automobil koji ga je čekao na ulasku u zgradu aerodroma.

Laušević je iz Njujorka, gdje živi veće godinama, najprije stigao u Beč, pa u Crnu Goru.

“Žarko je završio neke obaveze koje je imao u Crnoj Gori, i iako je bilo planirano da ostane bar dva dana u Podgorici, promijenio je odluku u posljednjem trenutku. Maltene niko nije znao da će poslije sedam sati provedenih u Podgorici odmah otići u Beograd”, kazao je izvor Blica. 

Kako Blic saznaje, Žarko će u Beogradu ostati bar do kraja sljedeće nedjelje, pošto je angažovan na snimanju filma „Smrdljiva bajka“ Miroslava Momčilovića.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Koliko dupeuvlakaca i
Koliko dupeuvlakaca i dusebriznika u P.M

jocka
Gost
jocka

Bio si i ostao legenda.Žao mi
Bio si i ostao legenda.Žao mi je tvoje sudbine.Ako ti je satisfakcija, većina normalnih ljudi u C.G.je uz tebe.

Anonimni
Gost
Anonimni

Zao mi je porodice ubijenihZao mi je porodice ubijenih momaka, zive sa bolom. Ali mi je zalije Zarka, jer su mu se nasli na putu, jer su ga izazvali, jer su ga napali, natjerali da uradi nesto sto je unistilo njegov zivot, zavrsilo jednu veliku karijeru,rasturilo jednu porodicu, unesrecilo druge dvije. Zarko Lausevic nije do ucinjenog djela bio ni problem,… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Koliko on NEMA osjecanja ni
Koliko on NEMA osjecanja ni ZA KOGA je cinjenica da MU MAJKA u komi lezi a on ide sa snima po Beogradu! Toliko!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne mlati. O njegovoj majci i
Ne mlati. O njegovoj majci i te kako ima ko da brine.

hejterica
Gost
hejterica

Oduvjek me nervirala
Oduvjek me nervirala cinjenica da pravda nije jednaka za svakog. Da sam je bilo ko “nepoznat” ubio ove momke, u samoodbrani narod bi ga spalio. Ovako je poznata licnost ubila momke, napisala knjigu i svi uz njega. Kriv je, ubica je i neka odradi svoje. Da je mog brata ja bih znao kako, pa bi se manje eksponirao.

Anonimni
Gost
Anonimni

Hejterice u tvom komentaru seHejterice u tvom komentaru se vidi problem ovog podneblja. Da je tvog brata ti bi znala kako… A drugarice ne bi se zapitala dje ste to pogrijesili pa vam momak od 20 godina ima dosije, bije ljude po ulici, lomi flase narodu o glavi. I sto je trabao Lausevic, ili bilo ko drugi. Da trpi? Da… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

xaxaxa druze rekla bih da
xaxaxa druze rekla bih da neke stvari u tvojoj glavi treba da razgranicis kao npr da ne sudis o tudjim postupcima….
nemoj sjutra to i tebi da se desi…
Zarko care zivio!!!
a oni koju smatraju da ovi komentari imaju politicku pozadinu su zreli za lijecenje….

klk
Gost
klk

Da li bi mu rekao “Žarko care
Da li bi mu rekao “Žarko care živio” da je ne daj Bože ubio tvog brata?

ali
Gost
ali

Vjerovatno bi se normalan
Vjerovatno bi se normalan covjek zapitao zasto mu brat bije narod po ulici, i pokusao da sprijeci takvo ponasanje, pa ne bi ni doslo do ovoga.

Anonimni
Gost
Anonimni

pa dobro ako ga radi ovogapa dobro ako ga radi ovoga treba žalit znači li to da treba da nasloži još dvoje troje pa da ga slavimo kao sveca ,dosta dobrih glumaca nije ni mrava zgazilo a proslavili su svojim ulogama prostore bivše Jugoslavije i pošto su nestali sa javne scene niko ih više ne pominje .Nije mi jasno čemu… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Svakom je moglo da se desi,
Svakom je moglo da se desi, ali je prvi pokusaj odmazde za njegovo slucajno djelo bio dok je jos u bolnicu lezao sa bratom… Da je bilo ko drugi napravio ono sto je on napravio, jos bi lezao u zatvor… ne bi ga ko heroja docekivali

Anonimni
Gost
Anonimni

produhovljeni… ubica.. odjb
produhovljeni… ubica.. odjb

lovcen
Gost
lovcen

Dobro dosao Zarko
Dobro dosao Zarko

Z
Gost
Z

Dobri Zarko…
Dobri Zarko…

Send this to a friend