Revija "Pal Zileri" za jesen/zimu 2012-2013.

Komentari (0)
A A A
Kolekcija "Pal Zileri" za jesen/zimu 2012-2013. inspirisana je modom pedesetih godina prošlog vijeka, a modeli tog dizajnerskog koncepta krasili su nekada naslovne strane magazina "Life", stil legendarnih magnata Vol Strita i Avenije Medison, kao i sofisticiranu eleganciju Hičkokovih glumaca.

U različitim nijansama sive, boje senfa, mornarskoplave sa svijetloplavim i ljubičastim efektima, bež i braon boje, impulsivne svijetloplave, oker i tamnonarandžaste, melirane delikatne šare, potenciraju taj sinonim stila i elegancije tog perioda u najnovijim modelima kolekcije "Pal Zileri".

U novom stilu starih vremena sakoi prijanjaju na struk, sa uskim naznačenim reverima i mekšom obradom u ramenima. Taj „starinski izgled“ naglašen je različitim nijansama kod pantalona i košulja, a jakne i kaputi kreirani su da se nose sa lakoćom koju donosi lagani kašmir, postavljen sa pravim guščijim perjem.

Lakoća se, takođe, oslikava i u jaknama i kaputima koji prijanjaju uz tijelo, i košulje su, takođe, uske, sadrže streč materijale ili kvalitetni žakar, sa raznovrsnim printovima.

Duh kolekcije "Lab" sa prljavocrnom potencira uvijek neophodni, elegantni stil. Golubijesiva boja dobro “stoji” u trikotaži, kao i sniježnobele košulje. Poslovnim muškarcima taj imidž modernog metropolite naglašen je plavom i antracit, u kombinaciji sa žutom, narandžastom i svijetloplavom.

Novi “swap” koncept sportske odjeće donosi tkanine i boje koje se transformišu i uklapaju u svaku situaciju i raspoloženje, a akcenat je na laganim jaknama sa dva lica, mornarskim kaputima, kratkim pilotskim jaknama od ovčije kože, obojenim prirodnim i vještačkim bojama.

Tweet
0
Ključne riječi: