Politika

Alfa centar: Više informacija – veća javna podrška članstvu u NATO

Današnjoj akciji informisanja građana o evroatlantskim integracijama Crne Gore, koju je organizovala nevladina organizacija Alfa centar, pridružili su se mladi članovi Socijaldemokratske partije SDP, Demokratske poartije socijalista DPS i Liberalne partije LP. 

“Cilj nam je bio da današnjom akcijom pokažemo da u Crnoj Gori postoji veliki broj mladih ljudi koji žele bezbjednu i demokratsku Crnu Goru, članicu NATO-a i EU“, kazao je  Miloš Perović iz ALFA Centra, koordinator akcije. 

Upućen je poziv svim političkim subjektima koji zastupaju afirmativan stav prema članstvu u nATO.

“Raduje nas prisustvo mladih iz ove tri političke partije. Imajući na umu da ova tema nije previše interesantna običnim građanima, danas smo na ovaj način uspjeli da ih  zainteresujemo za ove procese i pružimo niz korisnih informacija. Nadamo se da smo na ovaj način  doprinijeli njihovom boljem informisanju koje će rezultirati i jačanjem javne podrške ovim procesima“, naglasio je Perović.  

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan prvi
Gost
dragan prvi

Na kampanji za ulazak CG uNa kampanji za ulazak CG u NATO najviše profitiraju pojedinci koji kroz razne tribine,brošure, časopise pričaju o ovom projektu ,a u stvari samo računaju koliko koristi će imati od svega. Mnogo bolje bi bilo usmjeravati taj novac mnogobrojnim teškim socijalnim slučajevima po Crnoj Gori.Institirati na NATO-u je Sizifov posao jer više od dvije trećine stanovništva… Više »

Send this to a friend