Politika

Balota: DPS je najgora elementarna nepogoda na sjeveru

Kako je istakao, od bogatog sjevera i Rožaja u kojem je drvopređivački sektor nekada bio centar razvoja, danas imamo bogate siromahe, koji su zahvaljujući nesposobnoj vlasti u prethodnih dvadeset i pet godina prinuđeni da napuštaju grad na Ibru i idu po bijelom svijetu u borbi za opstankom i egzistencijom.

“Veliki broj građana Rožaja prinuđen je da živi od socijalne milostinje, kao i na fakat da mnogi nijesu u stanju da prehrane svoje porodice, čime im je ugroženo osnovno ljudsko pravo a to je pravo na život. Rožajama treba odgovorna vlast, a ne oni koji ucjenjuju, kupuju, korumpiraju i obmanjuju”, smatra Balota. 

On je podsjedtio da se Pokret za promjene kao građanska partija uvije zalagao za multietnički sklad među svim vjerama i nacijama.

“Naš put je put pomirenja, znanja i poštenja. Naša Crna Gora je ona Crna Gora u kojoj se vrjednuje rad, red i poštenje. Mi vjerujemo da se Rožajama može vratiti stari sjaj, kao i da se mogu i moraju otvoriti nova radna mjesta u sektoru drvoprerade, poljoprivrede i turizma”, ocijenio je on. 

Balota je najavio da će Pokret za promjene i Demokratski front u Rožajama inistirati da se prekinu nezakonitosti u radu Lokalne uprave, kao i da se Rožajama vrati zasluženo mjesto, koje je uvijek imalo do dolaska onih koji su ga doveli u ovakvu situaciju. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kuknjava
Gost
kuknjava

neznam balota ali eto sad ti
neznam balota ali eto sad ti u rozaje nevlada dps nego bs i sta kukas cimti pise profesor sta da kazes nema od tebe nista vidi meda i kocu dati malo lepse napisu referat pa ti ka papagaj izgovara

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne znam ko si, ali pogodio
Ne znam ko si, ali pogodio jesi.

Anonimni
Gost
Anonimni

Istina ziva Balota
Istina ziva Balota

Anonimni
Gost
Anonimni

E moj Munevere kada ti Koča
E moj Munevere kada ti Koča piše saopštenje. A da stvar bude gora tačno se zna iz čijeg saopštenja od prije 4-5 godina je izvučen čitav pasus da bi bio objavljen u ovom saopstenju. Cisti falsifikat.

Send this to a friend