Politika

Barski odbor SDP-a ubjedljivo za Brajovića

Iza kandidature Brajovića na jucerašnjoj konvenciji je stao danilovgradski odbor dok su kandidaturu predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića juče većinski podržali odbori SDP-a u Rožajama i Bijelom Polju.

Barski odbor Socijaldemokratske partije je na jučerašnjoj konvenciji izabrao 42 delegata za Kongres od kojih prema pouzdanim saznanjima Pobjede čak 38 podržava kandidaturu Brajovića. Barski odbor je uz podgorički i petnjički krucijalan za izbor predsjednika SDP-a jer zbirno daju više od 40 odsto delegata.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M
Gost
M

Anita, volim te. :*
Anita, volim te. :*

Bar101
Gost
Bar101

ORLANDICI, VISE VAS BILO! <3
ORLANDICI, VISE VAS BILO! <3

Anonimni
Gost
Anonimni

Ima Micu i Osmanu da se
Ima Micu i Osmanu da se klanjate nakon 3. juna.

2+2=5?
Gost
2+2=5?

Ivane Grozni, na casove
Ivane Grozni, na casove matematike pod hitno! Ne znam ko ima prednost… Bar 42 + Pg 34 = 76 glasova u samo dvije opstine, za Brajovica. 🙂 Pogresne informacije, ali nema veze, nije prvi put. 🙂

Ivan Grozni 1
Gost
Ivan Grozni 1

Klasična matematika. BijeloKlasična matematika. Bijelo Polje i Rožaje su došli glave Brajoviću i neutralisali tu njegovu prednost za sekundu jer su 90% za Ranka glasali. Tako da je jasno. Od svih CG opština, samo u BAru je Ivan u prednosti. Tako daaa,,sam si sebi jamu iskopao. Ili bolje rečeno VUJICA TI JE ISKOPAO 🙂 Vidi šta ćeš s njim 😀… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

KOLIKO STETE OVO BARANKE
KOLIKO STETE OVO BARANKE NANIJESE I BARU I RANKU, NAKA IH NEKO IZBACI NAPOLJE 😀

Mrkojevicka
Gost
Mrkojevicka

Osman Subasic je najbolja
Osman Subasic je najbolja osoba u Baru!

Clan
Gost
Clan

Prije svega sram vas bilo!Prije svega sram vas bilo! Barani, nakon ovih komentara jedino vam ostaje da se usima pokrijete. Plasiranje ovakvih dezinformacija, pljuvanje po Orlandicu i Subasicu koji su jedini “krivci” za najbolji rezultat na posljednjim izborima, koji su casno i posteno radili od samog osnivanja ove partije, govori koliko prljavo i jadno igrate. Cija je ovo kampanja? Kome… Više »

Petak
Gost
Petak

Ako su tacne te gluposti o
Ako su tacne te gluposti o orlandicu i Osmanu zar ne bi onda direktno trebali za to da krivimo Ranka? On kao lider jedne partije je dopustio da se to desava u SDPu ? I on isti je bio saucesnik onda u tim radnjama. Prestanite da pisete gluposti, ne cinite dobro Ranku.

Miligram
Gost
Miligram

Ranko je u predhodnom periodu
Ranko je u predhodnom periodu ima par katostrofalnih gresaka. Neko za to mora i da odgovara. ne moze se okriviti svaki put neko sa strane. Priznas sebi da mozda vise i nisi toliko znacajan na politickoj sceni, da mozda postoje drugi, sposobniji ljudi i bice ti laksi poraz..

Jelica
Gost
Jelica

Pa kada je Ranko poceo da ide
Pa kada je Ranko poceo da ide po kucama i lobira za sebe, to znaci da nije previse siguran u pobjedu. Ako on i pobjedi ko zna kakvi poltroni dobijaju funkcije..

Milos
Gost
Milos

Koliko buke oko Bara? A bas
Koliko buke oko Bara? A bas se pitam kako li je Cetinje izabralo delegate ? Rozaje ? Koliko je bilo sumnjivih situacija u Bijelom Polju ? Sto vam toliko smetaju Orlandici i Osman? Zato sto imaju rezultate? Cuvajte se vase sujete.. to nikome dobro nije donijelo!

Anonimni888
Gost
Anonimni888

Krivokapicu, pazi se ekipe
Krivokapicu, pazi se ekipe svoje ne rade ti dobro

markisa
Gost
markisa

Ivane Brajovicu, srecna ti
Ivane Brajovicu, srecna ti pobjeda i budi sirok za ljude razlicitih razmisljanja

ratko.jelic
Gost
ratko.jelic

Ruzno je odgovoriti na pogane
Ruzno je odgovoriti na pogane rijeci ali neke od funkcija pokrivaju Direktor agencije za investicije, direktor skole u mrkojevicima, direktor skole u ostrosu a pojedine funkcionerke pozivajumda im se ne produze mandati predsjednik skupstine je isto

Anonimni456678
Gost
Anonimni456678

Dijeliti ljude po vjeri je
Dijeliti ljude po vjeri je zlo ne igrajte se time

erol
Gost
erol

Ne bi bilo vrijedjanja ovih
Ne bi bilo vrijedjanja ovih ljudi, da nisu svjesni gubitka rankovog

gajovic
Gost
gajovic

Barske socijaldemokrate se
Barske socijaldemokrate se nece ni sad dijelit.Dusmani putjte i gledajte sire, zdraviji cete bit

SDP Sus - Nekoliko cinjenica
Gost
SDP Sus - Nekoliko cinjenica

U SDP u Baru sve funkcijeU SDP u Baru sve funkcije uzmu pravoslavci i crmnicani…….a muslimani i katolici dobiju ili mrvice ili nista, a gotovo da ih u Baru glasaju samo muslimani i katolici……..jure kada treba hljeb da se dijeli kroz grad, ili cisti smece, sto je inace posao KOMUNALACA…….a ovi drugi koji se pojavili nigdje nisu postaju najednom direktori,… Više »

Boka
Gost
Boka

Sdp projektuju ko što su LSCG
Sdp projektuju ko što su LSCG. Muslimani i katolici koji glasaju u Bar naivni ,,,,na kraju crmički lobi pokupi kajmak a ovi mrvice.To vam je jedina istina moji dobri Barani.A Orlandiće dobro znam.

odza
Gost
odza

ovo je istina,,, neka neko
ovo je istina,,, neka neko navede jednoga muslimana ili katolika koga je sdp u baru postavio na funkciju,,, nema ga,,, ne racunajuci Subasu Zokija,,, koji ima funkciju, ali nebitnu skroz..
a 80% glasova koje uzme sdp u baru je od muslimana i katolika. 😉

Jazavac pred sudom
Gost
Jazavac pred sudom

Pustite da SDP izaberePustite da SDP izabere predsjednika. nemojte da vi zavlačite nos dje mu nije mjesto. Za dva mjeseca ce se sve zaboraviti, ali ce se ipak u sjecanju zadržati ovo šokanje i nabrajanje. Ajde mudaši izađite pred ove ljude i recite sta vas muci, a ne ko jazavci u svoje jazbine se zavučete kad dođe stani pani. Ne… Više »

Boka
Gost
Boka

A što se čini .Nikad kraja
A što se čini .Nikad kraja padanju.DPS-SDP je ko skart veza.Ruka ruku mije , crmičke veze, korupcija i nepotizam.NIkad sreće od nijihove politike.Don Korleone učinak.Orlandić je mračnjak.Ne priča samo kupi i nikad mu ne znaš što misli.Mislim zna ko zna ali u principu.Što je ovo…otvorio firmu…ko Lukić i sinovi.

Golija
Gost
Golija

a najjaaci su mi ovi ja bio,
a najjaaci su mi ovi ja bio, ja vido.A ne znate vi nist pacovi mali, lupate cijeli dan kuci ispred kompjutera, ajde malo prostajte crnjela vam se mladost. Stidite se guzice kad obraza nemate..

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Na promociji SavezaNa promociji Saveza reformskih snaga u Niksicu 1990 Osman Subasic se iz straha od cetnickih demonstranata koji su zaposjeli salu SO Niksic gdje je SRS Anta Markovica drzao tribinu i gdje je bilo incidenata iz straha predstavio kao Zoran Subasic. Tu su bili i danas zivi svjedoci toga, a to je pricao i pokojni dr Ratko Velimirovic koji… Više »

Mrkojevicka
Gost
Mrkojevicka

“Tvrtko”, je li te sramota?
“Tvrtko”, je li te sramota? Mada to ces pokazat kad bude vrijeme. Izdajnici ste jedini vi sto ovo plasirate.

Anonimni
Gost
Anonimni

Kako su smijesni Rankovi
Kako su smijesni Rankovi botovi,kao Oni nijesu birali podobne delegate u Opstinama.

SDP Bar
Gost
SDP Bar

obecavam…ako pobjedi
obecavam…ako pobjedi Brajovic vracam clansku kartu SDPa.Medjutim,ukoliko pobjedi Krivokapic Ranko..kao sto ce i biti..onda 4.juna dolazim sa ogromnom slikom naseg predsjednika Ranka koju cu da postavim na sred nase kancelarije.Ima Mico Orlandic da se pokloni i da je poljubi.E ako je ne poljubi letice iz barskog SDPa ja mu kazem.i on i citava mu famelija.

Anonimni
Gost
Anonimni

Tako je moji Barani,bez Bara
Tako je moji Barani,bez Bara nema ni Sdp

neupuceni
Gost
neupuceni

Nevjerovatno koja je stetaNevjerovatno koja je steta uradjena Brajovicu, jako vaspitanom i uljudnom covjeku…Sigurno on nije ovlastio rukovodstvo SDP Bar(Mica&son&broather i Jusufa) da dijele unaprijed zaokruzene listice sa “izabranim” delegatima i kandidatima za GO.. Krivokapicu ste pomogli jer je nemoguce da ovo sakrijete od Delegata na Kongresu ali ste ostetili poslanice, Milicu i Draginju Vuksanovic, Gvozdenovica i iznad svega izuzetnog… Više »

PROVJERENI SDP
Gost
PROVJERENI SDP

Bio sam na sastanku u Baru.
Bio sam na sastanku u Baru. Sve su provjerene postavili. Pljuju po Ranku.
Posteni SDPovci su potisnuti u Baru.
Ako pobijedi Brajovic, dolazi do odliva clanova.

Anonimni
Gost
Anonimni

A mici se jado i pokrij se
A mici se jado i pokrij se usima. Ti neđe bio. Niđe ti iz Podgorice ižljego nijesi cijeli jučerašnji dan. Ajde zdravo i liječi se. Odigraj jedan tiket.

topolicaSDP
Gost
topolicaSDP

Mico Orlandic progurao sina
Mico Orlandic progurao sina Danila.
Osman Subasic Anitu
Jusuf Kalamperovic Damira

Kao da je privatna partija…………..ostali neka krepaju od glladi. Necete 1000 glasova imati na sljedecim izborima.

kiss kiss hug hug
Gost
kiss kiss hug hug

Koliko mi se samo sjekiras,
Koliko mi se samo sjekiras, popij nesto za smirenje i prosetaj plazom, nego plažu i ne gledaš posto nijesi ni iz Bara, nedje si iz nekog katuna, bolje ovce da cuvas, nego sto se bavis revoltiranim usklicima

Mrkojevicka
Gost
Mrkojevicka

Sa starom postavom, a i ovom
Sa starom postavom, a i ovom novom imace minimum 1000 glasova. Zivjela omladina i svaka cast svakom ko omladinu stavlja u prvi plan. Samo su oni buducnost ove partije. I stidite se za ove rijeci. Svaka cast Barani! Mico, budi ponosan na sina! Vidimo koliko vrijedi.

Mrkojevici
Gost
Mrkojevici

Mico, Mico, ne znas cijom
Mico, Mico, ne znas cijom zaslugom si tu gdje jesi… Selam od Mrkojevica. 😉

barskiii
Gost
barskiii

Svi delegati iz Bara su
Svi delegati iz Bara su dobili instrukcije da glasaju za Brajovica. Drugacije nijesi mogao biti izabran.
Plemena su preuzela partiju, ostali dobijaju samo mrvice.
EX SDP ako pobijedi Brajovic…vracam im clansku.

Anonimni
Gost
Anonimni

A Ranko vodi cistu kampanju,
A Ranko vodi cistu kampanju, ja mislim za njega uopste ne lobiraju, samo sto su 24h na zadatku

SDPbar
Gost
SDPbar

Sve delegate su namjestili
Sve delegate su namjestili Barani. Ko zna prilike malo bolje u barskom SDPu, sve mu je jasno. Nadam se da će ipak Ranko pobijediti.
Pravi SDP Barani su uz Ranka. Ovaj put su potisnuti. Doći će sve do izražaja nakon Kongresa, kada se budu vraćale članske karte, ako pobijedi Brajović.

Lola
Gost
Lola

Jadni vi ako vam Sabovic i
Jadni vi ako vam Sabovic i Ramo brane cast partije!

Boka
Gost
Boka

To su papučari DPS a
To su papučari DPS a praktično.Ono su svi ačli to je jača struja.

Boka
Gost
Boka

Barski SDP je uz Brajovića
Barski SDP je uz Brajovića jer si imaju interes da čoplje od DPS a i vole crkvu na Rumiji da ostane.To su ti ti smutljivci , ništa roba.

cccc
Gost
cccc

Kakvi komentari.pravi udbaski.
Kakvi komentari.pravi udbaski.

Cataro
Gost
Cataro

Ranko zvani Śednica sada će
Ranko zvani Śednica sada će biti bivši preŚednik i znam da će da se śekira.Novi predsjednik je Ivan.

Oleee
Gost
Oleee

Maldito Rankito. Basta, tu
Maldito Rankito. Basta, tu sej loco.

Ruzmarin
Gost
Ruzmarin

Sve po svome htio si, egoista
Sve po svome htio si, egoista bio si, nijesi vjetar povoljan u mom srcu postanar. Moj Ranko na sta si spao da te lažno informisu o snazi koja ne postoji. Ivan je ipak oprezno usao u ovu trku, bez obećanjai uzdignute glave. Ljudi mu vjeruju i prepoznaju tu pobjednicku crtu kod njega.

e pa da da
Gost
e pa da da

Za Ranka: “Džabe vam novci
Za Ranka: “Džabe vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.” Ja ipak umijem malo bolje

Bjelisi
Gost
Bjelisi

Delegati na Kongresu iz Bara
Delegati na Kongresu iz Bara otac, sin i rodjeni brat. Demokratija po uzoru na Sjevernu Koresu Kim Il Sunga i sina mu Kim Dzong Ila. E, sve pasalo u lagum.

Milašin
Gost
Milašin

A sto su vam Orlandici trn uA sto su vam Orlandici trn u oku. Samo da vam se nasmijem. Da sto znate ne bi pljuvali nego se izborili da vam ti ljudi pomognu, a moci ce. a vi batalite tu politiku, Ranko vam ode za mjesec dana. A bolje vam znaju kakvo je stanje i Subašić i Orlandić i Kalamperović,… Više »

Lagana pobjeda
Gost
Lagana pobjeda

Necu da sad lajem, imam
Necu da sad lajem, imam toliko obraza. Prljavu igru su pokayali rankovi puleni istrcavajuci sa izjavama u medije da su uz Ranka pa gle cuda sjutra izlaze demanti. Tako moji saborci samo polako ja vjerujem da cete i sami se pokajati za ono sto govorite i pruziti bezuslovnu podrpku Ivanu

Gustavio Sančez
Gost
Gustavio Sančez

Sad znam da je vrijeme novac,Sad znam da je vrijeme novac, to znaju i Royajci, ali Ranko je prvi istrcao sa lovom i doveo je onog senilnog đeda Rama da pritegne Rozajce i da im kaye da istu sto im srcu drago. A njima su samo pare bitne, jer srama nemaju a dupe im zine za 5 eura. Ko prvi… Više »

Flegaman
Gost
Flegaman

jos koliko dana do kraja?
jos koliko dana do kraja? Putujem za Torino ali saljem vam poljubac iz Kotora i zelim Ivu svu srecu.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ako znam sta se desava vise
Ako znam sta se desava vise znali me jadi. Samo da pobijedi pravi Ivan naravno. Ajde u zdravlje.

Mukica
Gost
Mukica

Nervira me Ranko ko pufica
Nervira me Ranko ko pufica kad iskoci po sred cela. A sta je vise micite ga, ne mogu upaliti Tv ili uzet novine da mi njegov razdeljak ne iskoci. Muka mi je vise od svega. Zalosno.

Anonimni
Gost
Anonimni

Veseli drugovi, samo polako
Veseli drugovi, samo polako doci ce i 3. jun. Pa cete svi zajedno, kome se ne svidja neka ide vragu. Samo je jasno da je Ivan sigurni izbor do pobjede spremno i odlucno. Idemo Crna Goro novo rukovodstvo, nova nafaka

Porukica pesmica
Gost
Porukica pesmica

Men’ s’ cini da ti me ne
Men’ s’ cini da ti me ne volis
men’ s’ cini da ti se kofrcis… Od Ivana za Ranka

Velim vam jaaaaaa
Gost
Velim vam jaaaaaa

Ne volim medijsko utrkivanje
Ne volim medijsko utrkivanje i zato mi je vise muka od ovih bombasticnih naslova. Ja da sam clan ove artije bezuslovno bih podrzao Brajovica, Ranka ne bi pa da mi i ruke i noge osjecu, nije bio covjek u momentima kad je trebalo stegnuti muda i nastaviti sa valjanim odlukama.

Selamet
Gost
Selamet

Neće Ramo Bralić i Džavid
Neće Ramo Bralić i Džavid Šabović puštit čast SDP da se prospe. Mali su za njih i Jusuf i Orlandić i Lazović.

Srecno momci
Gost
Srecno momci

To je to. Odavavno nije bila
To je to. Odavavno nije bila ovakva borba. da li ce ovo izaci na dobro? A hoce naravno civilizovani, uceni ljudi, moze dosta od njih da se nauci. Boze moj, Ranko nije vise za lidera, pozicija ambasadora bi mu tako dobro legla. A vrijeme je da se Ivan oproba kao lider. Srecno.

Analitički
Gost
Analitički

Kako se jasno vidi cijepanje
Kako se jasno vidi cijepanje SDP. Na Rankovoj gubitničkoj strani su jaki i politički značajni odbori u Rožajama,Bijelom Polju,Plavu,vjerovatno Petnjici,Kotor, Herceg Novi,Budva,Tuzi,Cetinje.Kako GOD da bude,a izvjesno je da će Brajović pobijediti,SDP se cijepa i nestaje sa političke scene.Loše za njih,dobro za Crnu Goru.

zdravo bili i pobjedom se okitili
Gost
zdravo bili i pobjedom se okitili

Sasavim ocekivano. Svaka cast
Sasavim ocekivano. Svaka cast. Jedinstveno i do pobjede. Koliko god se nekom svidjalo ovo ili ne jednostavno morate da znate da je doslo vrijeme za promjene. Ranko vise nije za ovo, sto se dokazalo u proteklom periodu prema tome, samo nemojte gledati kao konji naprijed nego malo sire sagledajte postojecu situaciju. Zdravo mi bili.

Ernesto Guevara CHE
Gost
Ernesto Guevara CHE

MNOGI SU ZUBE SLOMILI NA STAROBARSKIM ZIDINAMA!!!
MNOGI SU ZUBE SLOMILI NA STAROBARSKIM ZIDINAMA!!!

BS
Gost
BS

Nit manje partije nit veceg
Nit manje partije nit veceg marketinga. Valjda je sad svima jasno ko sponzorise cdm.

Bidon
Gost
Bidon

10 godina je studirao uz sve
10 godina je studirao uz sve moguce veze i jedva zavrsi fakultet.

Anonimni
Gost
Anonimni

Super, samo nek se busaju,
Super, samo nek se busaju, Ranja ce na kraju dobit

Anonimni
Gost
Anonimni

dzabe im sve, cus bar…a svi
dzabe im sve, cus bar…a svi ostali za Ranka,

Elenica
Gost
Elenica

Što znači odbor uz ovog iliŠto znači odbor uz ovog ili onog! Zar su delegati ovce i nemaju svoj stav. Ja mislim da na tajnom glasanju , da svi članovi m, koji hoće, glasaju kao u HR kod izbora predsjednika ni jedan ni drugi, a ni treći, ne bi dobili potrebnu podršku. I to bi bila i ocjena kako su… Više »

Predsjednik MZ
Gost
Predsjednik MZ

Teska borba izmedju dva jaka
Teska borba izmedju dva jaka kandidata.Jednog partijski prepoznatljivog i drugog internacionalno priznatog. Znajuci razmisljanja u Crnoj Gori, zao mi je sto Krivokapic nece uspjeti

Anonimni3265
Gost
Anonimni3265

Prica se u varos da se salju
Prica se u varos da se salju ljudi kod Mila po instrukciji krivokapica i da je odgovor ne

Tivacanin
Gost
Tivacanin

Mjesec dana do Kongresa a
Mjesec dana do Kongresa a rozajci su jos uvijek uz Krivokapica desice se veliko cudo

Selma25
Gost
Selma25

pljevlja andrijevica gusinje
pljevlja andrijevica gusinje petnjica bar oodgorica ulcinj zabljak tivat brajovicevi

Anonimmmmni
Gost
Anonimmmmni

Precagnuce cast i obraz
Precagnuce cast i obraz dzavida ivana mica rifata

Nikola Petrovic
Gost
Nikola Petrovic

ROZAJE I PLAV UZ RANKA BAR I
ROZAJE I PLAV UZ RANKA BAR I PODGORICA ZA IVANA JASNO

Krsataš barjak
Gost
Krsataš barjak

A Cetinje uz najgoreg, uz DPS
A Cetinje uz najgoreg, uz DPS. Jasno?

kristina
Gost
kristina

Zgodan i uspjesan porodican
Zgodan i uspjesan porodican covjek

Anonimni
Gost
Anonimni

Ma neka, a broji li se još po
Ma neka, a broji li se još po nešto!

Anonimni
Gost
Anonimni

Broje dani Rankovog liderstva
Broje dani Rankovog liderstva. Astalavista bejbe.

Anonimni83291
Gost
Anonimni83291

Neka je 30 barana uz Ivana pa
Neka je 30 barana uz Ivana pa je ogromno

nesvrstani
Gost
nesvrstani

Birati Brajovica je isto sto
Birati Brajovica je isto sto birati Mila i ako se to desi umrijece sve nade za promjene u CG.

Acko
Gost
Acko

zasto nema danilovgrada
zasto nema danilovgrada brajovicevog nije valjda uz ranka

GG
Gost
GG

Danilovgrad je sinoć podržao
Danilovgrad je sinoć podržao Brajovića!!!

fizikalac
Gost
fizikalac

Nisu bitni brojevi vec
Nisu bitni brojevi vec politika i principi brajovic pobijedjuje

Send this to a friend