Politika

Bečić: Demokrate su partija budućnosti

On se danas sastao sa austrijskim ambasadorom Johanom Frolihom i predstavnicima Narodne partije Austrije OVK, koje je upoznao sa djelovanjem Demokrata.

Kako je saopšteno iz te partije, Bečić je naglasio da su Demokrate, zahvaljujući intenzivnom radu, pobjedničkoj terenskoj kampanji, zdravoj ideji i pravim ljudima, u krajnje neravnopravnoj utakmici po opoziciju, druga partija po snazi na političkoj sceni Crne Gore. 

On je istakao da će Demokrate biti nosioci nove vlasti i u Budvi i u Kotoru gdje će, kako je naveo, u veoma kratkom roku, zajedno sa partnerima iz opozicije, konstituisati novu izvršnu vlast. 

“Bečić je naveo da su Demokrate partija budućnosti, jer su joj povjerenje na izborima poklonili i oni koji nikada nijesu glasali za neku partiju ili su u prošlosti glasali za neku drugu partiju. Razlog je taj što su ponudile potpuno novu generaciju političara koji su hrabri, stručni, beskompromisni u namjeri da suzbiju organizovani kriminal i korupciju u Crnoj Gori i da konačno otpočnu reformske procese”, kaže se u saopštenju. 

Istakao je da su Demokrate partija koja je podnijela ubjedljivo najviše prijava nadležnom Tužilastvu, ali je i izrazio zabrinutost u vezi sa primjetnom selektivnošću u radu Specijalnog tužilaštva.

Na sastanku su, kako se navodi, razmijenjena mišljenja i po pitanju parlamentarnih izbora koji su, prema mišljenju opozicije, održani u atmosferi zloupotreba, nepovjerenja, neravnopravnosti, straha i antidemokratije.

Šef austrijske delegacije, Jozef Hohtl zahvalio je Bečiću na detaljnim informacijama o radu i djelovanju Demokrata i pohvalio činjenicu da su, uz veliko zalaganje i u najkraćem mogućem vremenu, postigli značajan rezultat. 

Kako se navodi u saopštenju, on je, takođe, iskazao interesovanje u pogledu toga na koji način Demokrate vide rasplet situacije nakon parlamentarnih izbora, kao i o budućem djelovanju stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pavleu
Gost
pavleu

ovaj becic pojma nema
ovaj becic pojma nema

baca
Gost
baca

demokrate su partija
demokrate su partija proslosti

cetinj212121
Gost
cetinj212121

Sa stavovima poput: glasao
Sa stavovima poput: glasao sam NE na referendum i NIJESAM za ulazak CG u Nato, Demokrate ce brzo biti dio prošlosti Crne Gore

mila
Gost
mila

Što miješate “babe i žabe”?!
Što miješate “babe i žabe”?! Tamo oni ili Pozitivna NIKAD se ne može porediti sa DEMOKRATAMA. Demokrate su novo i nadam se Buduće svjetlo Crne Gore. Oni govore o životnim problemima građana, o rastu ekonomije bez kog nema boljeg životnog standarda. Zato zaslužuju da se pitaju jer uspješna vlast znači standard dostojan čovjeka.

Sveti Petar
Gost
Sveti Petar

Samo što nijesi upau u DFSamo što nijesi upau u DF-mračnu kriminalnu organizaciju. Politika nije za đecu, neiskustvo je koštalo Pozitivnu. Ti si manje iskusan od nje. Omladino OPREZ ! DPS i Milo Đukanović su naša crnogorska budućnost. To svi dobromnamjerni vide, a neprijatelje je od toga uhvatila panika, ali im je došla potonja ura. U pamet se dobro. Crnogorci,… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

jedino ti možeš protiv njega.
jedino ti možeš protiv njega. Samo naprijed!!!!!!!

hahahah
Gost
hahahah

Demokratska partija dje se sv
Demokratska partija dje se svi srbi izjasnjavaju

Anonimni
Gost
Anonimni

Sve omladina na slici
Sve omladina na slici

bechko
Gost
bechko

nemoj da upanes u zamku…,
nemoj da upanes u zamku…, mala lokva puna krokodila

mojsije
Gost
mojsije

Samohvalisanje Becica
Samohvalisanje Becica neprestaje.Kaze bice partija buducnosti,zelje su jedno a stvarnost je drugo.Neka im iskustvo Pozitivne bude na umu,naime da dozive istu sudbinu.

Send this to a friend