Politika

Bečić: Marković je crna kutija svih društveno-političkih dešavanja u CG

Na sastanku je, kako su saopštile Demokrate, razgovarano o aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori.

Bečić je upoznao gošću sa velikim brojem zloupotreba koje je Demokratska Crna Gora evidentirala i procesuirala u proteklom izbornom procesu, a posebno je naglasio da se nikako ne smiju zanemariti na stotine prijava koje su politički subjekti i nevladine organizacije predali nadležnim državnim organima na postupanje.

On je, kako dodaju iz ove partije,  upoznao gospođu Freriksen, sa podacima koje je saopštila NVO Mans, o frapantnom broju onih koji su zasnovali radni odnos u javnom sektoru od dana raspisivanja do dana održavanja parlamentarnih izbora i pored više puta izražene potrebe za racionalizacijom.

“Takođe, predsjednik Demokrata je podsjetio i na slučaj sa kompanijom Voli, koja je u direktnoj konekciji sa vrhom DPS-a, a koja je raspisala oglas za prijem 440 radnika, u značajnoj mjeri na primorju, i pored činjenice da je turistička sezona uveliko završena. Ono što je vrlo indikativno u cijeloj stvari sa raspisivanjem oglasa je ta da je isti trajao od 1. do 15. oktobra ove godine”, navode oni.

Lider Demokratske Crne Gore, osvrnuo se i na dnevnik predsjednice opštine Gusinje koji se nalazi kod Specijalnog državnog tužilaštva.

“Dnevnik je obilježio predizborni period, a u kojem su taksativno navedene sve partijske aktivnosti koje je predsjednica opštine Gusinje, kao istaknuti funkcioner DPS-a, trebala da sprovede, uključujući zloupotrebe državnih resursa za potrebe DPS-a, pristiske i ucjene na birače i zaposlene u javnom i privatnom sektoru. Ovaj sličaj je slika i prilika djelovanja DPS-a u svim opštinama u Crnoj Gori. Oni se ne nadmeću u programima, idejama i kadrovima, već u količini zloupotreba, naglasio je predsjednik Demokrata”, dodaje se u saopštenju ove partije.

Bečić se u razgovoru osvrnuo i na opšte poznate okolnosti vezane za izborni dan, ustvrdivši da je saopštenje nadležnih organa o planiranju terorističkih napada izazvalo strah i paniku među građanima Crne Gore i direktno uticalo na izlasnost i opredjeljenje birača, posebno u drugom dijelu dana.

On je saopštio da rezultat opozicije i manjinskih partija nije i ne može biti upitan, jer je osvojenih 39 mandata minimum svih minimuma, zbog toga što opoziciju niko ne optužuje za kupovinu glasova, pritiske na birače, partijsko zapošljavanje i razne druge podsticaje zauzvrat sigurnog glasa.

Freriksen je čestitala Demokratama na rezultatu koji su ostvarili na upravo završenim parlamentarnim i lokalnim izborima u Budvi i Kotoru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goro
Gost
Goro

A maxe, kako vam nije dosadno
A maxe, kako vam nije dosadno da nas kljucate u glavu botovi naši. Ovaj DPS je avanzovao, nije više politika jedan zaposlen četiri glasa, nego jedan sendvič- jedan glas. Jedna plata je svakako veći trošak nego četri sendviča, tako da kapa dolje DPS-u

Anonimni
Gost
Anonimni

Uzeo je razočarane glasace br
Uzeo je razočarane glasace bratskim partijama, ali nastavlja njihovu praksu pljuvanja po svemu i ogovaranja vlasti pred strancima

Vojnik sa ružnim imenom
Gost
Vojnik sa ružnim imenom

Radiator partija i njihovi
Radiator partija i njihovi poltrončici sa komentarima…blati koga stigne..

Timaranin
Gost
Timaranin

Kad Bečić kritikuje Duška
Kad Bečić kritikuje Duška Markoviće najbolje govori o sebi, i neka se konačno postiti…….crna kutija si Bečiću ………

d.b
Gost
d.b

Vala Becicu dosadan si sa tom
Vala Becicu dosadan si sa tom pricom vise. Pogledaj malo svoju listu!

Iosei
Gost
Iosei

Crnogorci nikad do sad nijesuCrnogorci nikad do sad nijesu bili tuzibabe kao ovaj sto je, pa da su ga makar pustili da se pozali ambasadoru no nekom ijevom smetalu tamo sto je Obama zaposlio preko veze jer nijesu znali sto ce doma s njom. Bruko jedna, kako te samo nije sramota da im na noge ides da spijas svoje sunarodnike,… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Opoziciju niko ne optuzuje?
Opoziciju niko ne optuzuje? Dovoljno je sto ih narod optuzuje jer se zna sta su radili sa ruskim dolarima!

Grom
Gost
Grom

Niko nije izazvao strah i
Niko nije izazvao strah i paniku nego opozicija, koja je pozivala na nasilje i uporno pricala da je Djukanovic gotov. A Becicu i ti si dio te opozicije ti si ih podrzavao sto znaci da si i ti izazivao strah u narodu!

neko bitann
Gost
neko bitann

E ko se sve bavi politikom
E ko se sve bavi politikom propalo se, On nije sposoban da predje ulicu kako treba a ne da se bavi politikom i ukazuje na greske, koje greske, dje su ti silni dokazi?

Sarita
Gost
Sarita

Becicu, tebi stvarno nije
Becicu, tebi stvarno nije dobro. O cemu pricas ti, covjece?

Rashko
Gost
Rashko

Becicu, i dalje ti o politici
Becicu, i dalje ti o politici? A cokoladice?

Emina
Gost
Emina

Nasao se Becic da komentarise
Nasao se Becic da komentarise Markovica!

Ulicca
Gost
Ulicca

Becicu pokazi postovanje prvo
Becicu pokazi postovanje prvo prema starijem kolegi Markovicu koji ce biti sljedeci premijer i koji ce oformiti Vladu u narednom periodu.

uz
Gost
uz

Markovic ce nastaviti sa
Markovic ce nastaviti sa radom koji ce CG obezbijediti ulazak CG u NATO i u EU .

OEBS
Gost
OEBS

Ako ste covjeku koji bio na
Ako ste covjeku koji bio na pozicijam na kojima je bio D. Markovic htjeli, Beeeeeeeeeeecicu, da uputite uvredi mislim da nijeste uspjeli,. Uvreda bi bila da je sve prolazilo pored njega , ane da ima sve informacije.

trougao
Gost
trougao

Izborni dan je protekao u
Izborni dan je protekao u najboljem redu iako sad Becic pokusava da ospori isti jer nije ostavrio neki zapazeni rezultat na izborima , pa zbog toga ovako i prica.

Evica
Gost
Evica

Ako neko moze da nastavi da
Ako neko moze da nastavi da nas predvodi kako treba, to je onda DPS. Becicu, samo nastavljas da pricas besmislice. Ne znam samo ko tebi moze da vjeruje.

ii
Gost
ii

Dusko je radio na ostvarenju
Dusko je radio na ostvarenju ove drzave u potpunosti zajedno sa Milom dok si ti Becicu jos bio dijete , tako da imaj postovanja.

ew5
Gost
ew5

Becicu bolje da ucis od
Becicu bolje da ucis od Markovica, jer od njega imas i sta da naucis , jer to je covjek koji ima kapacitet , znanje i moral !

Anonimni
Gost
Anonimni

Milije im je blatit kod
Milije im je blatit kod ambasadora nego bilo sto drugo

Erna
Gost
Erna

Becicu, nastavljas ti sa
Becicu, nastavljas ti sa glupostima, nastavljas…

Cecilija
Gost
Cecilija

Becicu, vidi ti se da si
Becicu, vidi ti se da si neiskusan. Samo tako se mogu objasniti ove tvoje besmislene izjave.

Anonimni
Gost
Anonimni

Kako li će sjutra HusovićaKako li će sjutra Husovića,kad preuzme čelno mjesto vlasti,zvati da mi je znati.Jednog pametnog političara Bečića krstiti kao četnika je glupost.Pa DPS zbog toga i održava vlast jer na tim riječima pridobija one strašljive muslimane a neke i kupuje.Kada Husović završi svoj mandat,tada će imati ,na narednim izborima,podršku svih Bošnjaka,Romi neće ni glasati,tako je svuđe đe… Više »

Viki00
Gost
Viki00

Opet Aleksa sa njegovim
Opet Aleksa sa njegovim propalim demagogijama.. nemoj da te zamolim. ti si nasao Markovica da komentarises, srami se.

crnokosa
Gost
crnokosa

ti bi volio da budes dio ove
ti bi volio da budes dio ove nove Vlade, ali ta ce ti zelja ostati jedna od neostvarenih,

lighter
Gost
lighter

previse polemike oko nebitnog
previse polemike oko nebitnog lika na nasoj politickoj sceni. Dovoljno je pogledati njegove spotove za kampanju i shvatiti koliko je nezreo, neiskusan i iskvaren !

dankaT
Gost
dankaT

Ovaj momak je stvarno
Ovaj momak je stvarno nezaustavljiv. Umislio si da si bitan, a imam osjecaj da ces brze pasti nego sto si uzletio…

irinaaa
Gost
irinaaa

Evo balavac opet poceo da
Evo balavac opet poceo da pametuje.

propali_ste
Gost
propali_ste

Beiccu presao si cenzus i zar
Beiccu presao si cenzus i zar ti nije dosta glupiranja i laznog moralisanja?

chivas
Gost
chivas

Beicu tebi je dobro rekao
Beicu tebi je dobro rekao isti taj Markovic u emisiji kod Petra Komnenica, tako da ne znam odakle ti jos obraza da ga pominjes.

Anonimni
Gost
Anonimni

sram te i stid bilo
sram te i stid bilo

Alx
Gost
Alx

Šta se ti pitaš koji klinac, Šta se ti pitaš koji klinac, imao si priliku da pobijediš na izborima…nijesi pobijedio i sad oladi dok ne počnu skupštinska zasijedanja…kad budeš u prilici da sastavljaš vladu tada komentariši kandidata, a ovako mi se čini da nastavljaš podcjenjivanje 41% glasačkog tijela a time i stanovništva CG koji su dali glas DPS-u i Milu… Više »

ksenija67
Gost
ksenija67

Becicu ovu glupost cemo
Becicu ovu glupost cemo pripisati tvojoj mladosti i neiskustvu…

Anonimni
Gost
Anonimni

ALEKSA SAMO NAPRIJED NE DAJ
ALEKSA SAMO NAPRIJED NE DAJ SE!! OVO JE DRZAVA MAFIJASA I CRNE TROJKE MARKOVICA I DJUKANOVICA!!

Pilici 7-og bataljona
Gost
Pilici 7-og bataljona

Nevjerovatna je
Nevjerovatna je nesenzibilnost ovih ljudi. Do sad su u horu galamili o “drzavnom udaru” o prevari,. … a onda ucutali. Pa zasto I dalje ne komentarisu ovaj slucaj. ovdje se radi o nasrtaju spolja na njihovu drzavu. Oni ovim demontriraju njihov odnos prema drzavi ili mozda ko je iza njih ?

Anonimni
Gost
Anonimni

Demokratska četnička stranka
Demokratska četnička stranka aleks bečić,što je izvara omladinu ????

Send this to a friend