Politika

Bečić na čelu Demokrata: Pomirićemo Crnu Goru

“Demokratska Crna Gora garant je demokratskih promjena na političkoj pozornici države“, poručio je Bečić.

On je rekao da programska i kadrovska ponuda te partije, način vođenja politike i kampanje jasno pokazuju da su novi, svježi, drugačiji, jedinstveni, da imaju najveći manevarski prostor na političkoj sceni i da su garancija stvaranja nove vrijednosti koja je nedostajala i koja je osnov za promjenu vlasti.

Kako je kazao, imaće zdrav, partnerski odnos sa svima koji istinski žele promjene, jer su čiste namjere i fer plej između njih koji, kako je objasnio, ne odustaju, bore se i teže promjenama osnov uspjeha progresivnih snaga.

“Nemamo mentora i nalogodavaca, mislimo samo svojom glavom, služimo narodu i zato smo opasnost mnogima, jer su svjesni da ova ideja rapidno raste iz dana u dan i da ima sigurnu budućnost“, poručio je Bečić, prenosi Mina.

On je kazao da će na prvoj sjednici Glavnog odbora predložiti članovima te partije da samostalno nastupi na narednih izborima, jer je to, kako smatra, najpošteniji i najčistiji odnos prema građanima.

Bečić je najavio da će prvi stranački Kongres biti održan najkasnije do 31. maja.

Kako je objasnio da će na Kongresu izabrati Glavni odbor i donijeti druge kongresne odluke.

“Danas smo ovdje svi zajedno, od Herceg Novog do Plava, od Ulcinja do Pljevalja, jer se iskrenost i kvalitet naše ideje snažno prepoznaje širom Crne Gore“, poručio je Bečić.

Prema njegovim riječima, ta partija radila je strpljivo, planski i studiozno i, kao rezultat tog rada, donjeli su i ponudili Crnoj Gori najsveobuhvatniji i najkonkretniji program nekog političkog subjekta.

“Nekima očito nije dovoljno što su nam pojeli prošlost, što nam jedu sadašnjost nego bi, pod nekom novom dimnom zavjesa podjeli, htjeli da nam pojedu i budućnost, ali neće moći i to vamk čvrsto obećavam u vaše i svoje ime“, poručio je Bečić.

On je zahvalio građanima na, kako je naveo, bezinteresnoj i bezrezervnoj podršci koju su mu pružali prethodnih mjeseci.

Bečić je rekao da su okupljeni građani na trgu, kao simbolu otpora, učinili da Crna Gora dobije novu vrijednost, savremeni koncept i pomirenje iznad svega.

Kako je naveo, program partije jasan je i jednostavan. 

“Kao prvo, pomirenje Crne Gore i to odmah, bez odlaganja. Hoćemo da gradimo i radimo zajedno bez obzira na vjersko, nacionalno ili političko opredjeljenje“, kazao je Bečić.

On je poručio da će ta partija staviti veto na sve podjele i pozvao je građane da ih slijede u tome.

“Ako neko u Crnoj Gori, pored katastrofalne ekonomsko-socijalne situacije, rezultata na polju vladavine prava, siromaštva, nezaposlenosti, korupcije, praznih frižidera, državi u kojoj premijer u 21. vijeku kaže da je gorivo luksuz, ako neko pored svega prethodno rečenog, ima vremena da se i dalje bavi podjelama i vještački prebrojava ljude, srećno mu bilo, ali u nama neće imati partnera“, poručio je Bečić.

On je kazao da hoće da vrate povjerenje građana u politiku i političare, tako što će ispuniti ono što obećaju.

Kako je naveo, Demokrate hoće da svim građanima obezbjede bolje plate, penzije, škole, savremene fakultete i efikasan zdravstveni sistem.

Tako će, kako je ocijenio Bečić, Crna Gora postati jaka, sigurna, prosperitentna i vječna država.

Podsjećamo da je Aleksa Bečić početkom februara napustio SNP, nakon što je krajem 2014. na partijskom kongresu za lidera izabran Srđan Milić. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grozni
Gost
Grozni

Mali Becic je dobio
Mali Becic je dobio kancelarije od Momcila Vuksanovica, nacionalnog preduzetnika i laznog borca za srpstvo. Provjerite…

Leonidas
Gost
Leonidas

Previse sam prosao u zivotuPrevise sam prosao u zivotu da padam na parole i image, tako da nikome ne vjerujem ama bas nista ako ne pokaze konkretne rezultate da je sposobam da nesto uradi. Zao mi je. ali ovaj Becic je jos jedan demagog koji nista nije konkretno uradio. Ne prihvatajte lijepe rijeci umjesto dijela od nikoga, braco i sestre… Više »

sdsds
Gost
sdsds

A kako ce da uradi, da pokaze
A kako ce da uradi, da pokaze konkretne rezultate ako mu se prethodno ne da mandat za to?

glib
Gost
glib

BEČIĆU PRVO ME UBIJEDI DA
BEČIĆU PRVO ME UBIJEDI DA VOLIŠ PINK MONTENEGRO INFORMER I ZLATNE LAVICE PA ONDA MOŽEMO DA PRIČAMO.. ONDA BI BIJO DOBAR PARTNER DPS-U NA EUROATLANTSKOM PUTU, DA SE OTARASIMO VIŠE OVIH DUKLJANA IZ SDP..

Miki_bullet
Gost
Miki_bullet

Becicu, imas glas od mene i
Becicu, imas glas od mene i moje porodice na prvim sledecim izborima,ako me ubijedis da iskreno volis Crnu Goru,njenu himnu i hrabre sokolove.
Pozdrav,
Liberal

Duklja
Gost
Duklja

Volio bih da je Crna Gora bez
Volio bih da je Crna Gora bez podjela.Kako to misliš izvesti ako misliš Crnu Goru pokušaš politički ujediniti sa srbijo neće ići.Ovi odnarođeni Crnogorci ne u ustaju na himnu,ne poštuju državu u kojoj žive…kako?

Anonimni
Gost
Anonimni

Predsjednik Crne Gore ne
Predsjednik Crne Gore ne postuje himnu svoje drzave, pa ga ipak glasate.

A sto vam je ljudi....
Gost
A sto vam je ljudi....

Peglate ovog Becica sa 50-tak
Peglate ovog Becica sa 50-tak komentara, a na poskupljenje goriva i prevoza jedva 10?!? Sa ovim mozgovima stvarno nije nesto u redu!!! Gazi Milojice kad ti moze biti, i ja bih ovu marvu satirao do beskraja!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Rodis dijete, veselis se, ono
Rodis dijete, veselis se, ono poraste i postane bot dps-a. Tuga.

Anonimni
Gost
Anonimni

Nije samo Podgorica Crna Gora
Nije samo Podgorica Crna Gora, ne zamajavaj se Aleksa. Na sjeveru ni glasa!

luidji
Gost
luidji

Dosta nam je jedan bez dana
Dosta nam je jedan bez dana radnog iskustva, nego sad hoce i drugi bez dana radnog iskustva da bude premijer. Ajde odbornik, ajde vala i gradonacelnik, ali premijer bez dana radnog iskustva, to jedni moze u CG i nidje na svijetu!

Anonimni
Gost
Anonimni

pa kad se toliko zabrinuo da
pa kad se toliko zabrinuo da spašava narod trebao je kakvu fabriku da napravi sa svojim mentorima a ne golobrad u politiku đe se dobro živi bez rada

Anonimni
Gost
Anonimni

koliko negativnosti, da
koliko negativnosti, da covjek ne povjeruje…. pa kako se onda mozete nadat promjenama? onda cutite, ne progovarajte, nemate pravo rijeci rec da se zalite….. promijenite vlast, stavite bilo koga, ako ne valja maknite i njega, tako redom…. no nisu ovo komentari mnogih ljudi, no par dezurnih pljuvacai, uzeli ste po 5 eura da pljujete…..

neko
Gost
neko

da ne pravi monzda neka
da ne pravi monzda neka drzava nuklearnu bombu po prvi put da je isproba na nas?

NHM
Gost
NHM

Samostalno na izbore? Kakav
Samostalno na izbore? Kakav optimizam i precjenjivanje sopstvene snage…

Savo Lekić - Komarno
Gost
Savo Lekić - Komarno

Pravi čovjek na pravom mjestu
Pravi čovjek na pravom mjestu, i kamo sreće da je i prije napuštio SNP. Bečić i njegova nova parija će uzeti dobar dobar dio glasača od Mila i Ranka. Odavno se viđelo da je jako sposoban i perspektivan političar.

Savo Lekić - Komarno
Gost
Savo Lekić - Komarno

Pravi čovjek na pravom mjestu
Pravi čovjek na pravom mjestu, i kamo sreće da je i prije napuštio SNP. Dobar dio birača će Bečić sa njegovom novom partijom uzeti DPSu i SDPu.

tugomir
Gost
tugomir

ova opozicija bi trebala sva
ova opozicija bi trebala sva u kompletu da osnuje kakav cirkus da zabavlja narod ,izgleda to je jedini način da narodu vrati osmjeh na lice

Anonimni
Gost
Anonimni

Opozicija je poskupila gorivoOpozicija je poskupila gorivo, opozicija je prodala KAP, zeljezaru, unistila Dakic, Primorku i mnoge druge. Sve je to opozicija. Opozicija ti kaze da je gorivo luksuz. Dok je vas takvih koji satro glasate dps zato sto vam niko drugi ne valja Milojko ima da vas gazi koliko mu je volja. I treba po marvi tako. Davno je… Više »

Zorz
Gost
Zorz

Ja sam iz zivota naucio, daJa sam iz zivota naucio, da svako ko se previse i glasno suprostavlja nekoj pojavi, u sustini bi on to isto da radi. Pitam se, i ako nisam clan niti jedne partije, kakva je to demokratija u novoosnovanoj partiji sa ubrzanom procedurom i jednim kandidatom za predsjednika. Zar se Vi Becicu niste borili protiv toga… Više »

mojsije
Gost
mojsije

Kakva neutemeljena obecanja
Kakva neutemeljena obecanja.Bez zaqzora nudi se blagostanje i zivot bez tegoba.Imamo Drzavu i njene resurse i gradjane koji zele da bolje zive,svakako uz mukotrpan i stvaralacki radd.Med i maslo ne raste da drvecu.Optimizam je neophodan radi otvaranje svjetlijeg sjutra,ali dizanje prasine na prazno posledino padase u ocaj.

Djomla
Gost
Djomla

A, hoće li sarađivati i saA, hoće li sarađivati i sa DPS-om? 🙂 Jel, kako reče mladi Bečić, ” stavićemo veto na podjele”, pa me zanima, na koje se to podjele odnosi ?? Medju opozicijom, nema nekih podjela drastičnih i zna se da će na prve sl izbore izadji svi zajedno, tako da mi nije jasna izjava novoizabranog predsjednika Demokratske… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Aooo. veliko razočarenje.
Aooo. veliko razočarenje. Vizuelni identitet, ime, program, samostalan nastup. Očekivao sam mnogo više od Bečića. Nažalost, previše je poletio…

Laki
Gost
Laki

Prema dosad dostupnim
Prema dosad dostupnim izvodima iz programa, pogotovu o “pomirenju” naroda i o crkvama može se zaključiti da su raskoli unijeti u program. Najkraće rečeno, formirana ja još jedna Velikosrpska stranka.

Anonimni
Gost
Anonimni

Posvađaš ljude u svojoj
Posvađaš ljude u svojoj partiji, onoj koja te od ništa stvori, pa bi sad da miriš Crnu Goro!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Smešno
Smešno

Anonimni
Gost
Anonimni

Mora du dugo smisljali ovako
Mora du dugo smisljali ovako fascinantno, nezabiljezeno ime. Vidi se da je tu radio njihov poznati marketing. Seljana

Anonimni
Gost
Anonimni

Kakav kiks Becicev vec na
Kakav kiks Becicev vec na startu. Stotinak ljudi je jedva okupio iz citave Crne Gore, i po komunistickom sistemu izabran za predsjednika. Tuzno, tresla se gora… ispod cenzusa

Kojot
Gost
Kojot

Podrska za Demokrate je
Podrska za Demokrate je svakim danom veca, a vi dusmani se zavucite u rupe ili “barake”.

Demokrata 100%
Gost
Demokrata 100%

Građani i građanke Crne Gore
Građani i građanke Crne Gore budimo optimisti da će Demokratska Crna Gora – Demokrate donijeti promjene u Crnoj Gori koje su nam odavno potrebne I da budu smjene vlasti na budućim izborima!

Aleksa i ostali neka nam je srećno!

baka
Gost
baka

ada, ima da razvalis
ada, ima da razvalis konkurente. mici se breeeeeeeeeee

barbiko
Gost
barbiko

Vizuelno, verbalno, stajling,Vizuelno, verbalno, stajling, sarmantnost i jos dosta toga treba da ima politicar da bi stekao harizmu. To se stice rodjenjem, to se ne uci. Koliko harizmaticnih vodja u istoriji covjecanstva je bilo bez akademskih titula. Hocu da kazem da je ova partija bez ukusa, mirisa i smeka. Program partije je pravda, socijala i bla, bla, bla, kao kod… Više »

klohom
Gost
klohom

barbiko, odličan komentar,
barbiko, odličan komentar, ovaj je posvađa sve u snp, a sad oće da miri Crnu Goru, a šta reći za merketing partije, ooooooooo Bože je li bilo išta gluplje, ni cenzus neće preći

Anonimni
Gost
Anonimni

Sipajte gorivo, pa se
Sipajte gorivo, pa se luksuzirajte, ovcice.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo je mozda i bilo
Ovo je mozda i bilo interesantno, dok je kombinovano sa onim likovima iz Zete “ajd polako”, svakako ne pozitivno.
Ali sad se vidi koliko se umislio ovaj mali, olizacete patos sve su prilike. No adj da ja ne pametujem.

Anonimni
Gost
Anonimni

Sve deca bez Đetića.
Sve deca bez Đetića.

Ch
Gost
Ch

Ovo je smijesno
Ovo je smijesno

co'ek
Gost
co'ek

Boje logo-a i natpis me tako
Boje logo-a i natpis me tako asociraju na RTCG.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ružan vizuelni identitet.
Ružan vizuelni identitet. Koji vam dizajner stavi narandžasto na crveno… Font loš, blijed i retro dizajn.

Borgen
Gost
Borgen

To si Beki malo gledao onu
To si Beki malo gledao onu dansku seriju Borgen kad bivša premijerka napušta partiju i osniva Demokrate, pa si se identifikovao s njom. Ovo je sprdnja od performans partijice 🙂

Planinac
Gost
Planinac

Blago nama kad se svakodnevno
Blago nama kad se svakodnevno rađaju nove DEMOKRATE. Ne treba ništa proizvoditi-samo se baviti BIZNIS POLITIKOM-vrlo unosno.

samo malo.....
Gost
samo malo.....

Hoce li mi neko reci ko ga je
Hoce li mi neko reci ko ga je izabrao za predsjednika? Izašao je čovjek na ulicu i izabran za predsjednika….Još smo mi daleko od demokratije. Momak je simpatičan i ima dobre energije ali mora naučiti još po nešto. Ime je ok.

Anonimni
Gost
Anonimni

Opet ovo čudo u bijeloj
Opet ovo čudo u bijeloj haljini?????
A đe su cvidže štreberske?
A crvene gumene čizme?
Joj blago partiji!

Anonimni
Gost
Anonimni

Sad kad krenu Sdps poltroni
Sad kad krenu Sdps poltroni (koji se inace zalazu za promjene, kobajagi) da napadaju ove mlade ljude. Oni su navikli od mame i tate poltrona da dobijaju svaki dan 20€…

Sky
Gost
Sky

Ni Drljevic ni Pavelic nijesu
Ni Drljevic ni Pavelic nijesu voljeli cirilicu.

Milojko
Gost
Milojko

za SKY-a Drljević je volio
za SKY-a Drljević je volio Crnu Goru,a ti srbiju prodana dušo

llll
Gost
llll

Koji narod haha.
Koji narod haha.

goodfeeling
Gost
goodfeeling

Lično nemam odbojnost prema
Lično nemam odbojnost prema ćirilici ali kad je ovi latentni velikosrbi koriste smrkne mi se.

Anonimni
Gost
Anonimni

Inace si u osnovnoj prvo ucioInace si u osnovnoj prvo ucio cirilicu… I meni se smrkne od vaseg pomodarstva. Ako je ko za zapad to sam ja, ali od vas sto ste moderni tako sto na svoje prvo pljunete mi se kosa na glavi dize. Cirilica je crnogorsko pismo, kojim je i Njegos pisao i sasvim je normalno da se… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Jeli ovi Blečić neki
Jeli ovi Blečić neki komendijant ?

Anonimni
Gost
Anonimni

Ma daaa…inače je sav onako
Ma daaa…inače je sav onako DEMOKRATSKI nastrojen…pfff!
Obični ulični dripac!

Anonimni
Gost
Anonimni

A dako se porodis vise. Sto
A dako se porodis vise. Sto volim ‘intelektualne’ face, kad ono zrace znanjem i mudroscu.

Anonimni
Gost
Anonimni

najvjerovatnije će ime biti
najvjerovatnije će ime biti PERFORMANS ili tako nešto…
Bečiću produži kumim te,povratih!

mojsije
Gost
mojsije

Znate li koliko je puta vas
Znate li koliko je puta vas Portal objavio namjeru Becica o imenu stranke koju namjerava osnovati?Trpate svega i svacega,kao da nemate valjnih prezentacija.Selekcija je neophodna.

Marko12345
Gost
Marko12345

Požurei krepasmo
Požurei krepasmo

Lion
Gost
Lion

Srecno
Srecno

OliverNedeljković
Gost
OliverNedeljković

Javljajte iz minuta u minut,
Javljajte iz minuta u minut, jedva čekam da saznam..QQ

Anonimni
Gost
Anonimni

Momoooo Bečićeeee
Momoooo Bečićeeee

Anonimni
Gost
Anonimni

i sve u cilju licne koristi,
i sve u cilju licne koristi, unuka, praunuka, tetki, strina, snaha, snahinih sestri itd…ko i sva politicka g….a

Send this to a friend