Politika

Bečić u BP: Ovaj grad je odlučio da pobijede Demokrate

Bečić je saopštio da je podrška građanki i građana Bijelog Polja Demokratama neupitna i dodao da je ovaj grad odlučio da 16. oktobra pobjeđuje Crna Gora, njena mladost i njena budućnost.

“Pobjeđuju Demokrate. Pobjeđuje broj osam, olimpijski broj i broj sreće. Mi imamo srce, znanje i hrabrost, a oni novac, novac i novac. U stvari, nemaju ništa”, kazao je Bečić.

Predsjednik Demokrata je, zatim, primijetio nešto što šalje jasnu poruku pomirenja i zajedništva.

“Na jednom mjestu zajedno, na sceni Demokrata, nalaze se Aleksa, Dženan, Štjefan, Sandra, Sanela, Selma. Snažna bujica demokrata nosi sav talog pred sobom. Dolazi pravda, svjetlost, budućnost, solidarnost  dolaze Demokrate”, kazao je on i istakao da u Crnoj Gori ipak mora biti jedna podjela na istinu i laž, poštenje i lopovluk, pravdu i nepravdu.

On je poslao poruku opozicionim partijama koje nakon izbora pođu sa DPS-om.

“Onaj opozicionar koji zaradi mandate na opozicionoj retorici, a pođe sa DPS-om, biti označen kao najveći izdajnik u istoriji Crne Gore”, dodao je on.

Imao je poruku i za premijera Mila Đukanovića.

“Đukanoviću, 16. oktobra se brani Crna Gora od tebe, tvoga brata i tvojih drugova, koji ste nam uništili prošlost, uništavate nam sadašnjost, a htjeli biste i budućnost. E, neće moći, siguran budi”, poručio je on.

Nosilac liste Demokrata objasnio je razliku između ideologije vlasti i Demokratske Crne Gore.

“DPS ima ideologiju mladost u kladionice, radnici na ulice, a lopovi na prijesto, a naša je: mladost u fabrike, radnici na njive, a lopovi u zatvor!”, kazao je on.

 

 

Send this to a friend