Politika

Bečić u Novom: Imamo infrastrukturu za realizaciju najsloženijih zadataka

Bečić je tok prilikom rekao da je Demokratska Crna Gora i u opštini Herceg Novi pripremila partijsku infrastrukturu za prihvat i realizaciju najsloženijih političkih zadataka na putu realizacije programa “Pobjede, a ne podjele”.

“Predsjednik Demokrata je izrazio zahvalnost članovima partije i istakao da se i kancelarije Demokratske Crne Gore u Herceg Novom finansiraju isključivo zahvaljujući donacijama članova Inicijativnog odbora koji izdvajaju dio mjesečnih prihoda svojih porodica da bi omogućili kvalitetno i nesmetano funkcionisanje naše partijske Organizacije. Volja, entuzijazam i volonterski rad Demokrata na svim nivoima su garancija čistine ponude, zdravog pristupa bavljenju politikom čime se izdvajamo i stvaramo novu vrijednost koja je garancija promjena i najveća opasnost režimu”, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore. 

Bečić je upoznao članove Inicijativnog odbora sa Planom Demokrata za izlazak iz političke krize. Istakao je da su pomenuta akta pokazala da su Demokrate dale ubjedljivo najkonkretniji doprinos početku dijaloga koji treba da uslijedi i koji je sazvan u skladu sa inicijativom i Planom Demokrata.

“Na ovaj način su Demokrate pokazale da vide dijalog kao putokaz iznalasku rješenja, ali i jasno saopštili da ne želimo simuliranje demokratije, već jasna, efikasna, primjenjiva i održiva rješenja”, navedeno je u saopštenju.

Demokrate poručuju da će kancelarija u Herceg Novom biti na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u stranku, građani će ovdje moći dobiti i najnovije informacije o aktivnostima Demokrata, kao i besplatne pravne savjete.

Send this to a friend