Politika

Bogdanović: Cetinje svim kapacitetima podržava kampanju za NATO

Povodom održavanja obuke na temu „Integracija Crne Gore u NATO“, Bogdanović je ugostio ambasadorsku Njemačke Gudrun Elizabet Štajnaker.

“Tom prilikom, gradonačelnik je sagovornicu informisao da je Prijestonica Cetinje, kao gradska uprava koja svakodnevno ima neposrednu komunikaciju sa građanima, veoma posvećena ostvarenju ključnog spoljnopolitičkog cilja Crne Gore, koji se odnosi na punopravno članstvo u NATO“, saopšteno je iz Prijestonice.

Takođe, iskazano je i zadovoljstvo činjenicom da je podrška građana NATO integracijama na Cetinju među procentualno najvećim u Crnoj Gori.

Gradonačelnik Bogdanović upoznao je gošću sa tekućim i predstojećim razvojnim projektima grada, a posebno sa projektom žicare za koji su interesovanje iskazale i brojne renomirane kompanije iz Njemacke.

Sastanku su prisustvovali i Nacionalni koordinator za NATO ambasador Vesko Garčević, direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković, kao i predavač pukovnik doc. dr Mehmedin Tahirović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milojko nislija
Gost
milojko nislija

SRBICI MIR ZIVIO BOGDANOVIC
SRBICI MIR ZIVIO BOGDANOVIC

milojko nislija
Gost
milojko nislija

SRBICI MIR ZIVIO BOGDANOVIC
SRBICI MIR ZIVIO BOGDANOVIC

Anonimni
Gost
Anonimni

A sto ne obnovis one silne
A sto ne obnovis one silne kompanije nego samo izdajnistvo proizvodite .Gori ste od Kvislinga.

Anonimni
Gost
Anonimni

Jes bogami,od tasta je zetu
Jes bogami,od tasta je zetu ostalo i tast mu je manit za nato.

gagi
Gost
gagi

Dali je Bogdanovic mislio naDali je Bogdanovic mislio na kapacitete desetak privatnih firma ( na koje racuna za podrsku u svakom momentu), a koje uz njegovu debelu pomoc, vise, manje svi ne placaju poreze opstini i doprinose radnicima,pa ima ih i od 2008 godine. Sluzbenik financijske struke obilazi te firme i u svakoj od njih dobija identican odgovor. ” Aj… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Ko ga nazva Grad Heroj i
Ko ga nazva Grad Heroj i slobodarsko Cetinje od njega nema vece avetinje. Najvise izdajnika je sa Cetinja evo sad podrzavaju i okupaciju NATO a

Send this to a friend