Politika

Bošnjak preletačima: Izdaja se piše isto u svakoj stranci

“Uočljiv je trend da u  Crnoj Gori imamo više političkih partija nego članova u istim. Besmisao izlaska na izbore koji uvijek bivaju pokradeni, nemogućnost da se bilo šta promijeni kroz institucije sistema pasiviziraju želju ljudi da se aktivnije uključe u politički život zemlje. Zato novoosnovanim političkim subjektima, koji još uvijek nijesu ni ozvaničili svoj rad ne preostaje puno opcija osim da malo po malo ’čupkaju’ članove i simpatizere već postojećih stranaka, koristeći se možda najprljavijom metodom u kojoj isti ti članovi, a neki od njih ne bez malog partijskog staža i funkcija koje su im donosile sasvim pristojne prihode u organima lokalne uprave, istupaju iz stranke bez prethodnih konsultacija sa stranačkim kolegama, ili makar onog najelemantirnijeg ljudskog razgovora koji je osnova kućnog vaspitanja ali direktno svoju odluku saopštavajući medijima”, istakla je Bošnjak.

Što je najgore, naglašava ona, najavljeno osnivanje novih stranaka nema za cilj da ozbiljnije uđe u biračko tijelo DPS-a. 

“Naprotiv, slabi opoziciju, stvara konfuziju u javnosti i dodatno pasivizira građane. Zato ne treba da čudi poziv na izbore koji ne dolazi iz DF-a, jer je naš stav poznat- nema svrhe izlaziti na iste dok god se prije toga ne oformi tehnička Vlada koja će pripremiti teren za prve fer i demokratske izbore koji će osloboditi Crnu Goru od ovog kriminogenog režima. Cilj je naravno malo prekomponovati scenu u kojoj će se zadržati status quo“, poručila je Bošnjak. 

Prema njenim riječima, mnogi od tih tzv. preletača prethodno i nijesu učinili puno za stranku, osim gomilanja funkcija. 

“Njihov rad sigurno neće ostati upamćen, ali zato ostaje upamćeno da su za igrajući u predstavi za minut slave izazvali podsmjeh, jer su otkrili jedinstven recept za postizanje cilja, budi član, ne radi ništa a zatim u medijskom saopštenju nabroj funkcije. Zvuči dobro, iako u pojedinim slučajevima nije čak ni tačno jer nakon izbora u Herceg Novom sada već bivši članovi PzP-a su podnijeli ostavke na svoje funkcije ali prilikom preleta nijesu zaboravili da ih pobroje, dovodeći tako namjerno javnost u zabunu. Naravno, svima koji su otišli želimo svu sreću u novom društvu, uz opasku njihovim novim partijskim drugarima da se izdaja piše isto u svakoj stranci“, poručila je Bošnjak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Gospođo Bošnjak, kako sada
Gospođo Bošnjak, kako sada komentarišete odlazak Bečića i svakodnevno objavljivanje napuštanja iz SNP-a? Doduše, iz SNP-a je imalo i da ode, ali i da ostane, vas neka napusti jo0š poneko, ostadoste samo vas desetak.

Anonimni
Gost
Anonimni

Sve potpuno tacno, kad su
Sve potpuno tacno, kad su izdali svoju stranku izdace i ovu u koju su krenuli. Podrska DF-u

jovanka broz
Gost
jovanka broz

a sad vam smetaju preletaci,
a sad vam smetaju preletaci, je li? zaigra mecka i pred vasa vrata, a toliko ste likovali kad je mali Becko napustio SNP. sve se vraca, sve se placa.

Sikera
Gost
Sikera

Funkcionerka partije koja po
Funkcionerka partije koja po svim poslednjim istrazivanjima ima izmedju 0,9 i 1,4 posto podrske.

Crna mamba
Gost
Crna mamba

Tako je Branka – tesko je
Tako je Branka – tesko je porediti ljudske kvalitete tebe, Koce, Meda sa sjajnim ljudima prije svega kakvi su Vlado Arsic, Stevo Katic, Danijel Adzic, Bato Vidakovic i drugi koji su podrzali casnog Aleksu

Kvazi-moral
Gost
Kvazi-moral

Evo se oglasila opozicionaEvo se oglasila opoziciona Daliborka Pejović! Kad treba da se prospe lažna moralnost prva je da popuje! Samo mi nije jasno, kakva je to kadrovska politika ove partije ispod cenzusa kada dodjeljuju brojne funkcije nekome ko je tu član, ne progovara, ništa ne radi i sl.? Kako to birate partijski kadar? A ova tek nema kome šta… Više »

mojsije
Gost
mojsije

Sto se tice preletaca ocjena
Sto se tice preletaca ocjena je prihvatljiva,ali ne i povodi.Zasto PZP ne provjeri svoju poziciju na izborima?Jasno je,nemaju biracko tijelo.Prica o pokradenim izborima ne pije vodu.Svako treba da snosi posledice svoga rada.

Anonimni
Gost
Anonimni

Tako je, preletači i
Tako je, preletači i razbijači svojih stranaka ne mogu zavrijediti poštovanje ozbiljnih ljudi

Send this to a friend