Politika

Budva: SNP će uputiti inicijativu za besplatan prevoz osnovaca i srednjoškolaca

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Budva održao je juče sastanak na kojem su analizirani aktuelna politička situacija i dešavanja u Budvi i Crnoj Gori.

Sastanku su, osim članova Opštinskog odbora SNP Budva, prisustvovali i predsjednik Srđan Milić i poslanica Snežana Jonica.

Opštinski odbor je ukazao da je SNP inicirao i koordinirao sa ostalim opozicionim političkim subjektima aktivnosti kojima su se stvarali uslovi za promjenu dosadašnjeg načina upravljanja Budvom.

“SNP Crne Gore je, u dogovoru sa ostalim opozicionim subjektima u Budvi, za predsjednika Opštine bio predložio Veselina Markovića, koji ima neosporni legitimitet i znanje da upravlja Budvom, što je dokazao u periodu kada je bio na čelu grada. Međutim, pojedinci iz nekih novoformiranih partija su, zahvaljujući političkoj korupciji, podržali isti način vođenja Budve kao i do sad”, kazao je Rucović.

SNP Budva će, dodaje on, konstantno, dosledno i odgovorno, kao i do sada, ukazivati na sve probleme u gradu.

“Ali i pokretati inicijative kojima ćemo pokušati da obezbijedimo bolje uslove za život svih građana Budve. U tom cilju, SNP će sjutra uputiti inicijativu Opštini Budva da se obezbijedi besplatan prevoz učenika osnovnih i srednjih škola. Nadamo se da će ova inicijativa naići na razumijevanje kako opozicionih, tako i vladajuće stranke”, poručio je Rucović.                  

 

 

 

Send this to a friend