Politika

Cdu: Budvi je potrebna čista politika čistih ruku!

Potvrđena je odluka da naša izborna lista nastupi samostalno, što je izraz opredjeljenja i opšte saglasnost birača koji podržavaju naše ideje i planove za opštinu Budva. 

Izborni štab je potvrdio da će Dragan Purko Ivančević, kao nosilac liste “Volimo Budvu!”, biti kandidat za gradonačelnika, koji će, sa svojim timom, upravljati Budvom poslije oktobarskih izbora. 

Na sjednici je usvojena i himna kampanje “Budvo, mi te volimo”, autora Ljuba Jovovića i kreativnog tima Cdu, koju izvodi Vesko Belada, kandidat za odbornika. 

U raspravi koja je uslijedila, članovi Izbornog štaba su potvrdili programske osnove izborne liste “Volimo Budvu!”. Opšta politička, ekonomska i moralna kriza u Budvi zahtijeva mjere koje će zaustaviti sunovrat i dalje propadanje našeg grada i opštine u cjelini.

Kako su naveli, potrebna je urgentna sanacija, kako bi se stvorili uslovi za oporavak i obnovu Budve. Za to su potrebni sposobni, odgovorni i pošteni ljudi, koji će interese Budve i svih naših građana učiniti apsolutnim prioritetom budvanske politike poslije izbora. 

“Tim koji smo stvorili potvrđuje naše kapacitete i odlučnost da budemo predvodnici nove Budve i nove budvanske politike. Moramo napraviti raskid sa rušilačkim i destruktivnim ponašanjem koje je srozalo Budvu i dovelo je na rub propasti. Mi ćemo to učini, bez trulih kompromisa, bez skrivenih dogovora i bez neprincipijelnih koalicija. Budvi je potrebna čista politika čistih ruku!”, navodi se u saopštenju Cdu-a.

 

Send this to a friend