Politika

Delić: Umjesto “partizana” doveli “četnika”

“Važno je bilo smijeniti Bana Veljkovića sa mjesta direktora „Grijanje“ DOO – Pljevlja jer ne igra po programiranim pravilima, jer ima jasan jezik koji drži pod svojom pameću, pod njenom vrhovnom komandom. Kad su iz grupe Ivana Brajovića gromoglasno najavili “raščišćavanje” političke scene, mislili smo da to ne znači dovođenje kadrova DF-a na mjesto onih iz SDP-a koji su ih na izborima zaslužili”, kaže Delić.

On objašnjava i što podrazumijeva SD-ovo raščišćavanje političke scene “po svaku cijenu”.

„Raščistiti“ tako što umjesto SDP-a dovodite DF, umjesto „partizana“ – „četnike“, umjesto „procrnogorskih“ – „prosrpske“ kadrove, umjesto „državnih“ – „antidržavne“ elemente… Ako je to „raščišćavanje“, sretno vam bilo, SDP i iz moralnih i iz političkih razloga na taj način nikad neće „raščišćavati“”, dodaje Delić.

Kako je naveo, SDP će se zalagati da se u Crnoj Gori ne dijelimo na četnike i partizane, izdajnike i patriote i slično.

“Za nas su interesi građana na pravom mjestu bez obzira na to kako se zovu i kojem se Bogu mole. Interesuje nas rješavanje životnih problema, zapošljenja i obrazovanja i bolji standard za sve ljude u Pljevljima”, poručuje se u saopštenju.

Predsjednik Odbora direktora Šećer Bajrović ranije je demantovao optužbe dojučerašnjeg partijskog kolege da je odluka o smjeni politički motivisana.

Send this to a friend