Politika

Demokrate: Dovešćemo Budvu u red

Na ovoj sjednici, donijeta je odluka o sazivanju izborne konvencije Demokratske Crne Gore Opštinske organizacije Budva, na kojoj će se birati opštinski odbor,  predsjednik opštinskog odbora i drugi organi Demokrata u ovoj Opštinskoj organizaciji. 

“Na ovaj način, Demokrate zaokružuju svoju partijsku infrastrukturu u ovoj Opštini, čime pokazuju spremnost da što hitnije mijenjaju stvari na bolje u Budvi, na zadovoljstvo svih njenih stanovnika”, saopšteno je iz te partije.

Kako su kazali u Demokratskoj Crnoj Gori, OO će činiti časni, pošteni, obrazovani, ljudi besprekornih biografija, koji svojim dosadašnjim zalaganjem za unapređenje standarda života Budvana, otkrivanjem i objelodanjivanjem raznih mahinacija i nezakonitog ponašanja vlasti, ali i potencijalom koji posjeduju, zaslužuju njihovu neizmjernu podršku i bezuslovno povjerenje, “što će se potvrditi na prvim narednim izborima”.

“Saglasno svom sloganu “Pobjede, a ne podjele“, Demokrate će i u Budvi insistirati, a uskoro i u čestvovati u rješavanju životnih problema građana, sa kojima se oni svakodnevno suočavaju, kako bi spriječili da oni koji prave spektakle od mahanja nacijom i vjerom još par godina tjeraju Budvane da plaćaju najskuplju vodu i komunalije u ovom dijelu Evrope”, navedeno je u saopštenju te partije.

Demokrate poručuju da će tražiti podršku svih samosvjesnih i zdravomislećih građana Budve kako bi onemogućili lica sa optužnica da i dalje betoniraju obalu i klanovski dijele opštinu koju, kako su istakli, ostavljaju u haosu.

Send this to a friend