Politika

Demokrate: Imamo 14,24 odsto podrške u Kotoru

Kako tvrde, volonteri su naišli na odobravanje gorađana Kotora i zbog zalaganja Demokrata za decentralizaciju Crne Gore.

“Demokrate imaju drugačiju viziju Kotora, grada koji je atraktivna turistička destinacija, u koji će uplovljavati kruzeri najvećih svjetskih kompanija, čiji dolasci neće izazivati ogromne saobraćajne gužve i nepregledne kolone automobila, koje opterećuju kako normalno funkcionisanje građana Kotora, tako i onih koji koriste taj magistralni put, grada koji će imati organizovanu i produktivnu lokalnu samoupravu, koja neće raditi u korist privilegovanih pojedinaca, već isključivo u korist građana Kotora”, kažu iz Demokrata. 

Prema njihovim riječima, ovako visok procenat podrške ukazuje da moraju nastaviti pravcem kojim smo krenuli 19. aprila prošle godine, kada su osnovali Demokratsku Crnu Goru,

“Činjenica utvđena kroz kampanju „od vrata do vrata“ da se sa našim Programom  „Pobjede, a ne podjele“ identifikuje veliki broj građana svih vjera i nacija, različitih političkih i ideoloških uvjerenja u prošlosti Građana, ohrabruje nas i govori nam da Demokrate imaju veliku perspektivu. Ovo iz razloga što je građanima dosta svađa sa braćom, rođacima, komšijama i prijateljima, koje je četvrtvjekovna vlast od samog početka produkovala i koristila kao dimnu zavjesu iza koje su opljačkali iste te građane i cjelokupno društveno bogatstvo”, poručili su oni, najavljujući da će nastaviti sa kampanjom.

Send this to a friend