Politika

Demokrate otvorile prostorije u Baru: Najozbiljniji smo politički subjekt

“Na taj način Demokratska Crna Gora dodatno zaokružuje izgradnju svoje infrastrukture i pokazuje s obzirom na izuzetno kratak period od osnivanja do danas da su Demokrate definitivno najozbiljniji politički subjekt, koji posjeduje ono što politička scena u Crnoj Gori do sada nije imala, a to je požrtvovano i bezinteresno članstvo”, kazali su u ovoj partiji.

Kao što je to slučaj i u ostalim opštinama i članovi Inicijativnog odbora Demokrata iz Bara finansiraju zakup i održavanje prostorija izdvajajući sredstva iz svojih mjesečnih primanja.

“I na taj način dokazuju da i dalje postoje ljudi koji se ne mogu kupiti a kojima je interes stran pojam i koji jedino i isključivo žele da Crna Gora konačno postane slobodna, građanska i demokratska zemlja”, ističu Demokrate.

Prostorije se nalaze u Makedonskom naselju u zgradi “D12“.

“Otvorene su svakog dana za svakog građanina Bara, ma koje vjeroispovjesti, nacionalnosti, političkog ili drugog ubjeđena on bio. Grad Bar je multietnički i multikonfesionalni grad tako da  će i aktivnost Demokrata biti usmjerena u tom pravcu, ka pomirenju i slozi, a novootvorene prostorije predstavljaće polaznu osnovu za širenje sloge, mira i ekonomskog ozdravljenja grada pod Rumijom”, poručuju Demokrate.

Send this to a friend