Politika

Demokrate: Podržava nas oko 18 odsto Podgoričana

Demokrate su, nakon kampanje “od vrata do vrata” održale sjednicu Odbora Glavnog grada, na kojoj su sumirani rezultati svih dosadašnjih aktivnosti koje su Demokrate sprovele na teritoriji Podgorice, u susret predstojećim parlamentarnim izborima.

“Kako bi u potpunosti bili spremni za prihvat i realizaciju svih, pa i najsloženijih zadataka, Demokrate Glavnog grada formirale su 35 mjesnih odbora i izabrale njihova rukovodstva i članove odbora. Osim toga, imajući u vidu obim posla koji očekuje Odbor Demokrata Glavnog grada prilikom realizovanja izborne strategije Demokratske Crne Gore, formiran je Izborni centar čiji je zadatak da sprovodi obaveze koje obuhvata ciljna, predizborna i izborna kampanja. Time je Demokratska Crna Gora zaokružila svoju partijsku infrastrukturu u Glavnom gradu kako na gradskom, tako i na mjesnom nivou”, navode Demokrate.

Kako ističu iz te partije, svakim svojim potezom pokazuju da vode drugačiju politiku, da je njihov cilj dobrobit svih građana i smjena, kako su kazali, mafiokratske vlasti, čiji je kriminogeni karakter došao do izražaja i u Podgorici.

“A da su namjere Demokrata u borbi za smjenu ove vlasti ozbiljne, najbolji dokaz je dokumentacija u slučajevima Bazar, Carine i Delta koju su Demokrate Glavnog grada predale nadležnom tužilaštvu”, zaključili su iz Demokratske Crne Gore.

Send this to a friend