Politika

DF izgubio godinu zbog Lekića i Krivokapića

Visoki funkcioner Demokratskog fronta, koji nije želio da mu se objavi ime, kaže da je u ovom političkom savezu odlučeno da, za sada, ne biraju predsjednika DF-a, ali i da je trenutna situacija bila prilika i za sumiranje rezultata u protekloj godini, od prošlogodišnjih lokalnih izbora.

“Ranko Krivokapić nam je manevrima s opozicionim partijama usporio pripreme za proteste. Izgubili smo, pregovarajući sa Miodragom Lekićem i Danilovićem šest mjeseci. Isto toliko i sa Krivokapićem. Taman kada smo prebrodili prevaru oko moguće koalicije sa SDP-om u Podgorici, i kada su Nebojša Medojević i Andrija Mandić inicirali priču na Predsjedništvu o protestima, Lekić i Danilović su po nagovoru Krivokapića krenuli s opstrukcijama”, tvrdi sagovornik DF-a.

U Novoj srpskoj demokratiji juče nijesu mogli da saopšte ko će biti novi član Predsjedništva DF-a.

“O tome će odlučivati Predsjedištvo NOVE”, kazao nam je juče portparol Nove Jovan Vučurović.

Inače, odlazak Gorana Danilovića otvorio je još jedno funkcionersko mjesto u ovoj partiji. On je bio zamjenik predsjednika, ali u ovoj partiji ne žele da govore ko bi mogao doći na njegovo mjesto.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

e sad će DF da procveta
e sad će DF da procveta

krle
Gost
krle

Botovi iz NOVE, kad je tako
Botovi iz NOVE, kad je tako sto ste ga onda prihvatili za nosioca liste. Do juce dobar, a sada nikakav…

Anonimni
Gost
Anonimni

Slažem se, Lekić i KrivokapićSlažem se, Lekić i Krivokapić su dobitna kombinacija, u kasnijoj fazi da im se pridoda partija Žarka Rakčevića i Rada Bojovića. Ima mnogo ljudi, independista koji su protiv DPS-a i koji bi podržali jednu takvu, pravu crnogorsku koaliciju koja se neće, poput DPS-a, stidjeti da kaže da je za crnogorski jezik i Crnogorsku pravoslavnu crkvu i… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Miodrag Lekić i njegov DemosMiodrag Lekić i njegov Demos i Krivokapićev dio SDP-a treba da naprave napor da se što više približe i naprave jednu modernu crnogorsku priču, više nema smetnji koju su pravili ostrašćeni velikosrbi iz DF-a. Lekić i Krivokapić imaju iste političke i ideološke principe koji su neophodni ako se želi smijeniti ova vlast: crnogorski jezik, CPC, NATO,… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

A koliko je narod izgubio
A koliko je narod izgubio zbog njih? 25 godina ne mogu da smijene ovu katastrofalnu vlast i svaki put pred izbore stara lažna obećanja da će pobijediti režim. Sa odlaskom Lekića, tek su ga ugasili. I neka su!

Send this to a friend