Politika

DF kontrira Glavnom gradu: Staćemo ispred policije i braniti teritoriju

Knežević je pozvao Miodraga Lekića, Radovana Asanovića, Gorana Danilovića i Novicu Stanića da im se sjutra pridruže, a kako je rekao, Stanić je najavio dolazak.

On je gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću poručio da će DF komunalnoj policiji dozvoliti da se samo približi toaletima u parku preko puta Skupštine gdje, kako je rekao, počinje i završava se njihova nadležnost.

Knežević je u svom govoru rekao da je desetog dana protesta stanje redovno, i poručio premijeru Milu Đukanoviću da su protesti antilopovski, a ne antidemokratski.

“Toliko ste krali da biste nam iz oka pokrali pa ih zatvaramo kada vas vidimo. Krađa vam je postala zavisnosti”, rekao je Knežević.

On se osvrnuo  i na konstataciju Đukanovića da DF ne može ucjenjivati sa šest odsto podrške.

“Trideset odsto Crne Gore se nalazi na ovom Bulevaru, a ostali nas podržavaju. Da nije tako ne bi se Skupština odlagala. Ona se pretvorila u prepariranog pauna jer se ovdje donose zakoni. Ako nas samo ima šest odsto onda ti se Đukanoviću najavljujemo na kafu”, poručio je Knežević.

Mato Laković iz Radničke partije poručio je da je njihova revolucija plišana.

“Osamdeset odsto građana živi ispod linije siromaštva, a dnevno mnogi imaju samo dva eura u džepu”, tvrdi Laković.

On smatra da je potrebno biti doktor nauka u glupostima pa uništiti crnogorsku privredu.

“Tako je radnička klasa pala na najniže grane u Crnoj Gori”, kazao je Laković.

Član NOVA-e Miodrag Bešović poručio je da su sva velika obećanja bila iznevjerena.

“Lagali su da će građani živjeti bolje, a ništa od toga nijesu uradili. Godinama su nas krali i pljačkali i postali eksperti u krađi izbora”, tvrdi Bešović.

On kaže da se po frižiderima vidi kakva nam je vlasti i stanje u državi.

“Godinama se radi na laganju naroda, a na jačanju pojedinaca i kulta ličnosti Mila Đukanovića i drugova. Nastavljamo samo hrabro i ne dozvolimo da nas zastrašuju”, rekao je Bešović.

Send this to a friend