Politika

Dnevne novine: Gospodine Vujoviću, Vi ste taj, ne možete se sakriti

Istina je, kako kažu, da u  “Mikulić Company” postoji još jedan Milorad Vujović, ali Dnevne novine raspolažu zvaničnim dokumentom u kojem  su navedena tri ovlašćena lica, među kojima je nesporno i potpredsjednik Vlade Crne Gore Milorad Vujović, što se može lako utvrditi na osnovu upisanog njegovog matičnog broja. DN objavljuju taj dokument.

“Dakle, gospodine Vujoviću, Vi  jeste odgovorno lice u firmi koja duguje državi 146.000 eura poreza”, poručuju iz DN vicepremijeru.

Dnevne novine se, kako navode u reagovanju, ovom prilikom neće baviti, kako kažu, prizemnim kvalifikacijama koje je potpredsjednik Vujović uputio na adresu njihove redakcije. 

DN najavljuju da će u sjutrašnjem broju objaviti cjelovit odgovor na, kako su rekli, neuspjeli demanti gospodina Vujovića. 

Danas, kako navode, dostavljaju CdM-u koji je objavio i pisanje novine i   Vujovićev demanti, kako kažu,  nesporan dokaz da su objavili tačnu i provjerenu informaciju, odnosno   da  je potpredsjednik Vlade Crne Gore Milorad Vujović  bezuspješno pokušao da  sakrije neke svoje tragove. 

Send this to a friend