Politika

DPS: DF fizički nasrnuo na Nikšićanina ispred kuće

Nakon ovog napada Z.Đ. se obratio za ljekarsku pomoć i cio slučaj prijavio Centru bezbjednosti Nikšić.

Kako kažu iz DPS-a, za sve postoje dokazi u vidu zapisnika i medicinskog nalaza gdje su konstatovane povrede u predjelu glave.

Ističu da su već upozoravali na “agresivnu i prljavu kampanju koju vodi Demokratski front i da je pitanje dana kada će sa prijetnji preći na djela”

“Izazivanje konfliktnih situacija, a sada već i fizički napadi, imaju za cilj destabilizaciju prilika pred oktobarske izbore. I to sve zbog stvaranja alibija za izvjesni poraz 16. oktobra. Ali ničije frustracije ni neminovni porazi ne smiju ni u kom slučaju biti povod za uznemiravanje, a kamoli za fizički obračun sa građanima. No, kako vrijeme odmiče i kako uviđaju da ih očekuje debakl na izborima, više nijesu u stanju kontrolisati svoj primitivizam i agresiju. Nepozvani idu od vrata do vrata, ne kucajući ulaze u kuće, a sada i fizički nasrću. Kod građana su već izazvali prezir i revolt i sada je krajnje vrijeme da se njihovim napadima, slanjem maloljetnih lica u tuđe domove  i uznemiravanjima pozabave i nadležne institucije i kazne počinioce ovog napada, ali i njihove mentore. A kaznu će im izreći i građani Crne Gore 16. oktobra, koji će reći ne nasilju i primitivizmu”, kažu iz ove partije. 

Send this to a friend