Politika

DPS: DF opet prijeti uličnim nasiljem

“To samo potvrđuje da su Medojević, Mandić i Knežević, rastrzani između zahtjeva inostranih mentora i izvorne želje svog biračkog tijela, u grozničavom pokušaju da nađu izlaznu strategiju iz kampanje koja im je nametnuta, a koja očigledno ne daje željene rezultate“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Suočeni sa činjenicom da je iz dana u dan sve manje ljudi na njihovim skupovima, Mandić i Medojević, smatra DPS, shvatili su da strategijom uvredljivih napada na samo jednog čovjeka neće uspjeti da politički profitiraju, pa su dobili nalog da hitno promijene strategiju. 

“Oštricu napada sada okreću i ka koaliciji  Ključ i dojučerašnjem saborcu Daniloviću, svjesni da još poneki glas mogu pridobiti upravo iz biračkog tijela koje je naklonjeno DEMOS-u. Tako Mandić u očaju, direktno poziva glasače Ključa da mu se priklone i donekle ublaže sasvim izvjesni poraz. DF međutim ide i korak dalje: najavljuju da su jedini legitimni izbori oni na kojima oni pobijede! Kad takvu tezu izgovara neko poput  Branka Radulovića onda to zvuči komično, mada je u suštini tragično i opasno, jer pokazuje spremnost ove družine da ponovo, kao I prije godinu dana, provociraju nerede u Crnoj Gori ne bi li se nekako mimo izbora domogli vlasti i ostvarili  ciljeve koje su im nalogodavci zacrtali“, poručuje DPS.

Dodaju da na demokratskim izborima 16. oktobra ni sve pare koje su stigle iz inostranstva, ni sva uputstva stranih mentora ne mogu pomoći Medojeviću i Mandiću da izbornim rezultatom opravdaju uloženi novac. 

“Preostaje im samo ulično nasilje, na šta ce državni organi imati beskompromisan odgovor“, zaključuje se u reagovanju DPS-a.

 

Send this to a friend