Politika

DPS: Inicijativa opozicije za smjenu Stijepovića doživjela debakl

Ubjedljiva većina glasova za ostanak Stijepovića, ističu onu, bila je očekivana.

“O traljavosti političkog djelovanja opozicije, dovoljno govori podatak da je smjenu gradonačelnika Podgorice tražilo 27, a za nju glasao samo 21 odbornik. Protiv su bili svi  odbornici vladajuće većine, njih 31”, dodaju iz DPS-a.

Prema nihovom mišljenju, još jednim neuspjehom, opozicija je pokazala nezrelost, neorganizovanost i nesposobnost da se suprostavi političkoj dominaciji DPS-a i koalicionih partnera. 

“Srljajući u još jednu političku propast, kroz inicijative bez promila šanse za uspjehom, Demokrate i ostatak opozicije, koji je nevoljno uguran u novi poraz, su predstavile političku ktratkovidost, demonstrirale kako oni vode politiku po modelu – mućni, pa prospi. Demokratska partija socijalista je zahvalna političkim amaterima iz opozicije, što su nam dali priliku da, u susret 16. oktobru i još jednoj izbornoj pobjedi naše partije, ostvarimo još jedan politički uspjeh, da potvrdimo da izvršna vlast radi sve u skladu sa zakonom i u interesu građana, kao i da je procenat od 70 odsto zadovoljnih građana Podgorice radom gradske uprave, zaslužen i opravdan”, zaključili su iz Odbora DPS-a Glavnog grada.

 

Send this to a friend