Politika

DPS: Kampanja Demokrata “nijem, gluv i slijep za bilo šta dobro u Nikšiću”

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti

Još jedna potvrda da su Demokrate, zaista neozbiljna družina, bez kapaciteta da bilo šta značajnije postignu i u političkom i u društvenom životu Crne Gore i Nikšića stiže upravo od njih. Kroz reagovanje na saopštenje Opštinskog odbora DPS Nikšić oglasiše se opet prizemnim i neozbiljnim prozivkama bez argumenata, šarlatanski i neprimjereno ozbiljnoj političkoj organizaciji. Gospodo Demokrate, vašu priču o navodnim predizbornim aktivnostima lokalne uprave Nikšića najbolje demantuje skoro stoprocentno realizovan program DPS-a predočen građanima pred posljednje lokalne izbore. Sigurni smo da šetajući sa crvenim kravatama gradom primjećujete da je već odavno završena Trebješka ulica, veći dio Bulevara 13. jul, obilaznica oko Nikšića, treća traka puta Nikšić – Vilusi, zgrada Pozorišta, brojni seoski vodovodi i putevi, Sistem za prečišćavanje otpadnih voda, piste, upravna zgrada i toranj na aerodromu Kapino Polje, brojni vrtići, dnevni centri za stare, zgrada za penzionere, zgrada za raseljena lica, plato kod Autobuske stanice, Tehnopolis, olimpijski bazen, crpna stanica Duklo itd. itd.

Nije moguće da je sve ovo urađeno u izbornoj godini i za potrebe predizborne kampanje. Možda Demokrate sve ovo ne vide, ali ima ko vidi – građani Nikšića. Lokalnu upravu vode ozbiljni ljudi, posvećeni svom poslu i svom gradu, koji sve ove četiri godine intenzivno rade na unaprjeđenju kvaliteta života naših sugrađana. Ali, otkud bi to znali oni koji se na pola mandata sjetiše, navodne političke korupcije i nakon dvije godine izađoše iz lokalnog parlamenta. No, da ponovimo, crvene kravate i ostali rekviziti nijesu dovoljni za ozbiljno bavljenje politikom, posebno imajući u vidu da ste nastali kao produkt jedne političke priče iz koje zbog borbe oko mjesta predsjednika, svake godine nastane novi politički subjekat. 

Nijesmo mi krivi Demokrate, što nemate s čime pred građane osim skupocjeno štampanih panfleta i čokoladica, ali ne zaboravite, građani Nkšića, ne vjeruju u Deda Mraza, nego u odgovorne i radne ljude. 

Send this to a friend