Politika

DPS: Mnogo problema za sitne politikante iz DF-a

“U velikom su problemu. Najprije, moraju da pruže odgovor  svojim stranim mentorima kako su sa toliko njihovog novca, propagande, kupljenih medija, konsultanata – inostranih i domaćih uspjeli da ostanu samo ono što su u kontinuitetu već  25 godina – gubitnici.  Kako objasniti finansijerima i nalogodavcima da ni plan B – da se zapali Crna Gora – nije uspio?! Da su pored bestidnosti imali želju, volju, nadu, pare i logistiku – ali da su u tome osujećeni?! “, ističu iz DPS- a.

Deset dana, dodaju oni,  nakon što su državne institucije efikasno spriječile pokušaj terorističkog napada, lideri DF-a su konačno uspjeli da izmile iz mišjih rupa u kojima su se skrivali od gologa straha da je “konačno razotrkiven njihov  pakleni plan o “haosu u Đukanovićevom kabinetu” i „pozivu na juriš koji će uputiti vrhovna komanda DF-a“, koji su najavili Andrija Mandić i Milan Knežević, valjda u nadi da su preko svojih medija uspjeli dovoljno da bagatelizuju krvoproliće koje se spremalo Crnoj Gori”.

 “Očigledno osokoljeni sinoćnjom emisijom „Replika“ na RTCG, lideri DF-a su jutros bukvalno prepisali rečenice koje su tokom emisije izgovarali urednik „Dana“ Nikola Marković i novinarka „Montiora“ i „Vijesti“ Milka Tadić-Mijović, ne bi li sročili kakvo – takvo saopštenje za vađenje iz nelagodne situacije u kojoj su se našli. Em moraju da se pravdaju finansijerima za to što nijesu uradili ono za što su plaćeni, em strepe od toga što će u istrazi reći osumnjičeni za pokušaj terorističkih napada, em nikako da im prođe zamjena teza o navodnom ‘danu u kome se desio državni udar’”, kažu oni.

Prema njihovim riječima, mnogo problema za “sitne politikante zlih namjera i jadnih sposobnosti iz DF-a, ali i mnogo pitanja za njih koja im upućuje crnogorska javnost”.Gdje je granica vaše izdaje? Da li su vaše vlastoljublje i interes vaših mentora vrijedni paklenog scenarija pripremanog 16. oktobra? Da li znate da biljeg srama ne blijedi u Crnoj Gori? , pitaju iz DPS-a.

Kako navode u saopštenju, građani su na biralištima odbranili državu i od njih i od njihovih mentora, i pokazali prezir prema namjerama DF-a. Sada je, ističu iz te partije,  na redu pravna država, da cio slučaj dovede do kraja, otkrije sve detalje, učesnike i nalogodavce krvoprolića koje je pripremano.  A to je, smatraju oni, ono od čega je najviše strah lidere DF-a, zato se bez imalo stida “pišu nesuvisla saopštenja, uprežu sve medijske i druge snage, traži pomoć na sve strane”. 

“Śedite đe ste, ni za đe ste nijeste”, poručili su DF- u iz DPS-a.  

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Planinac
Gost
Planinac

Mediji, ovoj kriminalnoj
Mediji, ovoj kriminalnoj skupini treba na ukinu medijski prostor, sve njihovo je dobro poznato i sa time više ne treba trovani gledalište i njima davati mogućnost da laju.

tako
Gost
tako

Lidere DF očekuje hapšenje.
Lidere DF očekuje hapšenje. Rad ove antidržavne kriminalne skupine, koja radi za tuđe interese, i prima debele pare da ruši Crnu Goru, treba ZABRANITI .

4
Gost
4

Politikanti DF-a su sad manji
Politikanti DF-a su sad manji od makovog zrna, jer su krivi i sad tek ne smiju da pricaju jer bilo sta da sad kazu oni ce samo potvrditi iznijete cinjenice, a kako ce onda Rusima na oci.

989
Gost
989

DF je nasao sad da cuti, a
DF je nasao sad da cuti, a cuti jer je kriv, jer oni su bili glavni kontakt ovoj grupi koja je trebao da organizuje teroristicki napad.

gara
Gost
gara

Cim im nema Izraelaca da im
Cim im nema Izraelaca da im pisu izjave DF se ne oglasava svaki dan, nego posle nekoliko dana tek .

5555
Gost
5555

DF se u mutne vode upustio ,
DF se u mutne vode upustio , mislili su da ce moci tek tako izaci iz kruga u kojem su upali , jer njihove izjave ih ne opravdavaju za ucinjeno.

trz
Gost
trz

Kad stavis licne interese
Kad stavis licne interese ispred interesa svoje drzave pa zajedno sa mafijom iz inostranstav pokusas da unistis i drzavu i njen pored i njene gradjane !

Lanica
Gost
Lanica

sad tek shvatamo one njihove
sad tek shvatamo one njihove poruke sa mitniga u PG.. onaj haos, juris, naredbe i sl. sad je sve jasno. Bolje bi im bilo da se vrate u misje rupe i da cute, jer nista pametno nemaju da kazu.

4rtr
Gost
4rtr

Namjera DF je objelodanjena
Namjera DF je objelodanjena ovih dana kad su se uhapsili ljudi koji su bili tu samo da opozicione prljave namjere sprovedu u djelo.

lighter
Gost
lighter

Oni su jako nervozni i
Oni su jako nervozni i ogorceni trenutno, sto je i za ocekivati jer su isplanirali sve samo da uniste CG, a jos uvijek im nije poslo za rukom da to urade ! od prljave kampanje, preko agresivnih i ispraznih govora do finansiranja sa strane, sve su uradili sa samo jednim ciljem, ali bez uspjeha.

Takiccaa
Gost
Takiccaa

Nelagodna situacija je
Nelagodna situacija je svakako DF-u jer svakim danom sve vise informacija isplivava i one upucuju na DF .

clock
Gost
clock

Mnogo je problema u krugovima
Mnogo je problema u krugovima fronta i to se vidi.. Mada je cudno da nista ne izjavljju, mozda su ostali bez teksta jer su ovako brzo i lako otkriveni.

fossil
Gost
fossil

njihove namjere nisu urodile
njihove namjere nisu urodile plodom i sada u izlivu bijesa ne mogu da se kontrolisu i izgubili su sve konce..Jednostavno znaju da su izgubili i to je ono sto njih jos boli.

Caakica
Gost
Caakica

DF je na ovim izborima
DF je na ovim izborima osvojio manje mandata nego 2012.godine i pored agresivne kampanje koju su imali , narod je uvidio ko su zapravo oni.

Anonimni
Gost
Anonimni

DFovci nisu nista drugo do
DFovci nisu nista drugo do obicni luzeri

Filipp
Gost
Filipp

DF je definitivno u velikom
DF je definitivno u velikom problemu jer u zadnje vrijeme samo isplivavaju informacije o pokusajima napada koju su mjesecima unazad pripremali jer su vec znaju da ce izbore izgubiti.

Anonimni
Gost
Anonimni

DF je izvor lazi!
DF je izvor lazi!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ma, njih ne treba
Ma, njih ne treba konstatovati

Cvijetaa
Gost
Cvijetaa

DF mora imati nervozu u
DF mora imati nervozu u svojim redovima jer oni da bi svoj poraz prikrili su krenuli u organizovanje napada da bi preko napada dosli do funkcija.

Anonimni
Gost
Anonimni

Tacno!
Tacno!

Send this to a friend