Politika

Dragan Vojvodić na čelu OO SDP Bar: Nikada nijesmo bili jači

“Nesalomivost Socijaldemokratskog Bara kojeg čine tri vjere koje neće da se dijele i ovaj put je odgovor politikama koje imaju iste korijene kao i devedesetih. Građanska Crna Gora je baština koju SDP jedini čuva 25 godina kao osnov za njenu nezavisnost i evroatlanstku pripadnost”, kazao je Vojvodić.

OO SDP-a Bara ističe da će odlučnost da se kroz vladavinu prava obezbijedi pristojan posao i socijalna pravda biti glavna politika afirmacije evroatlantske Crne Gore.

“SDP je od samog početka bila meta mnogih i bila na udaru različitih oruđa, ali je uvijek poslije toga izlazila sve jača i jača. To posebno potvrđuju posljedni samostalni izborni nastupi naše partije – koji su svima poslali poruku da nikada nijesmo bili jači i da smo čvrsto utemeljeni na trendu rasta i snaženja”, poručeno je sa sjednice Odbora.

OO SDP Bara poziva sve članove da ostanu vjerni sebi, i čistim i dosljednim idealima socijaldemokratije i očuvaju svoju kuću.

“Bar sve tri vjere je ostao uz svoju Socijaldemokratsku partiju, koja je i devedesetih uspijevala ostati imuna na progone i udare. Sada je u demokratskoj javnosti dobila i dodatno poštovanje i svakodnevno dobija sve veću podršku, zbog spremnosti da ne poklekne pred dugo pripremanim projektom podrivanja Partije i potvrdila je da je iz Crne Gore Partija sa najvećim međunarodnim ugledom”, kazao je Vojvodić

 

Send this to a friend