Politika

Đukanović čestitao nacionalne praznike Holandije i Južnoafričke Republike

„Mi visoko cijenimo pažnju koju vaša Vlada i vaša zemlja posvećuje evropskom i evroatlantskom putu Crne Gore i regionu Zapadnog Balkana. Vaša pomoć, razumijevanje i podrška reformama koje sprovodimo, kao i sve zahtjevnijim obavezama u procesu pregovora sa EU i u okviru intenziviranog i fokusiranog dijaloga s NATO, u očekivanju poziva za članstvo, za nas su dragocjeni i veoma stimulativni”,  istakao je Đukanović.

Uz  najdublju zahvalnost za podršku, premijer Đukanović je istovremeno izrazio i spremnost za jačanje ekonomske i ukupne bilateralne saradnje između Crne Gore i Holandije.

Takođe, Milo Đukanović je povodom Nacionalnog praznika Južnoafričke Republike – Dana oslobođenja, uputio čestitku predsjedniku Južnoafričke Republike Jakobu Zumi.

„Koristim priliku da ponovim spremnost Crne Gore da u duhu prijateljstva i međusobnog uvažavanja razvija i unapređuje ekonomske i ukupne odnose sa Južnoafričkom Republikom na bilateralnom i na multilateralnom planu, u obostranom interesu“, naveoo je u čestitki premijer Đukanović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
odvratni
Gost
odvratni

Al su se odusevili kad su
Al su se odusevili kad su culi ko im jos cestita.Nema sta da vise razmislja sredio nas po njegovom mi smo ko Svicarska standard na nivou pa sad samo jos cestitaj …….

Send this to a friend