Politika

Elhan Radončić predsjednik FM SDP Gusinje

Članovima Foruma mladih i gostima obratio se predsjednik OO SDP Gusinje dr Elvis Omeragić, koji je istakao da je omladina SDP-a njen najvredniji dio, koji treba hrabro i beskompromisno da nastavi putem kojim SDP ide svih ovih godina, vodeći Crnu Goru ka sigurnoj i svijetloj budućnosti.

„SDP je prethodnih 25 godina bio na pravoj strani istorije, a u narednom periodu ćemo biti značajan dio budućnosti Crne Gore. Čekaju nas brojni izazovi na koje ćemo putem najboljih mehanizama odgovoriti, kao i do sada“, zaključio je Omeragić.

Predsjednik Foruma mladih SDP CG Vedad Kurpejović, poručio je svojim drugovima i drugaricama socijaldemokratama, “da se potrude da kroz sprovođenje kvalitetnih aktivnosti budu prepoznati u svojoj sredini po tome jer se zalažu za bolji položaj mladih u zajednici”. Kurpejović je poručio da “samo ujedinjenjem svojih snova i mladalačkom energijom, mogu se sačuvati i dodatno unaprijediti vrijednosti stvarane punih 25 godina.”

Novoizabrani predsjednik, Elhan Radončić zahvalio se na ukazanom povjerenju, ističući izbor kao veliku čast, ali i obavezu. On je naglasio da ih u narednom periodu čeka dosta posla, ali se nada da će svi zajedno ipak uspjeti da pozitivno odgovore na sve izazove koji ih očekuju, i to ne samo u Gusinju, nego i na državnom nivou, u saradnji sa drugim opštinskim Forumima mladih SDP-a.

Izbornoj Konvenciji, prisustvovao je i potpredsjednik Foruma mladih SDP CG, Denis Babić.

 

Send this to a friend