Politika

„Firer“ demantovao Medojevića i Bulatovića: Samo moji momci su srušili ogradu

Ovo je na društvenoj mreži Twitter napisao Goran Davidović, koji sebe smatra fašistom i naziva „Firerom“. Pod tim nadimkom on je dobro poznat javnosti u regionu. Njegov tvit dostupan je na njegovom Twitter nalogu ‏@GoranDvd

“Firer” je ovim demantovao tvrdnje organizatora protesta Nebojše Medojevića, Predraga Bulatovića, Milutina Đukanovića, Marka Milačića i drugih kako je riječ o osobama koje je navodno angažovala Demokratska partija socijalista.

Medojević je napisao na svom Facebook nalogu da su nerede izazvali “huligani” koje je “ubacila” vlast. Na društvenim mrežema je njegov portal “Sloboda traži ljude” raširio snimak kako navodno nekakve osobe izlaze iz sjedišta DPS kako bi izazvale nerede.

Medojević je te tvrdnje ponovio i na konferenciji za novinare Demokratskog fronta ističući da je “režim Mila Đukanovića organizovao robijaše da isprovociraju policiju da reaguje i razbije mirne demonstracije u Podgorici”. Prema Medojevićevoj mašti, zatvorenici su pušteni iz zatvora da naprave haos na mitingu opozicije, zbog čega je policija brutalno reagovala i napala građane, tvrde iz crnogorske opozicije.

“Huligani ubačeni od strane režima Mila Đukanovića isprovocirali su policiju, koja je kasnije napala demonstrante”, rekao je Medojević.

Ranije je funkcioner DF-a Predrag Bulatović rekao da su huligani naoružani štanglama izlašli iz prostorija DPS nekoliko minuta prije nego što su izbili neredi.

Send this to a friend