Politika

FOTO i VIDEO: Pajović preduzetnicama: Zajedno da rješavamo probleme

Na sastanku, kojem je prisustvovao i predsjednik mjesene zajednice Crmnica, preduzetnice su izložile probleme sa kojima se srijeću u svom radu, ali i prezentovale njihov rad i angažovanje u oblastima proizvodnje vina, izrade suvenira, turizma, privatnog smještaja i pčelarstva.



Pajović je istakao veliki znacaj ženskog preduzetništva, kao i doprinos koji u raznim aspektima ima njihov angažman za crnogorsko društvo.

“Problemi sa kojima se srijećete u svom 
radu su zajednički i vjerujem da zajednički možemo i treba da ih rješavamo. Sve oblasti preduzetništva kojima se bavite su izuzetno značajne i čine ovaj kraj dostupnijim, prepoznatljivijim i svakako ekonomski snažnijim. Imate moju punu podršku, a i institucije koju predstavljam da još snažnije nastavite svoj rad. Skupština Crne Gore vam stoji na raspolaganju za sve vaše ideje i inicijative iz oblasti zakonodavstva koje pospješuju vaš rad”, naglasio je on.

Pajović je preuzeo obavezu da neke od problema koje su iznijete na sastanku u saradnji i komunikaciji sa drugim institucijama i riješi.



Nakon sastanka organizovana je posjeta radionici suvenira i turističkoj agenciji na Virpazaru, kao i privatnoj vinariju u Bukoviku gdje se Pajović upoznao na licu mjesta sa načinom rada i uslovima u kojima obavljaju djelatnost preduzetnici ovog kraja.

Send this to a friend