Politika

Gjenero: Pouzdanost Crne Gore došla na naplatu

“Crna Gora je zaista ustavno ispunila kriterijume i zavređuje podršku u pristupnom procesu i na Crnu Goru se gleda sasvim drugačije nego na druge države prostora Zapadnog Balkana. Svi drugi osim vas traže svojevrstan popust, svojevrsno snižavanje kriterijumajedino to Crna Gora ne radi”, rekao je Gjenero.

U tom smislu, navodi on, pozicija Crne Gore je bitno drugačija od pozicije svih drugih država u ovom prostoru.

“Vi ste svoju vanjsku politiku već prilagodili zajedničkoj politici Evropske unije i NATO saveza i već u nekim stvarima funkcionišete kao članica te dvije organizacije i to vas stavlja u bitno drugačiju poziciju od onih koji kažu – mi nećemo sada usklađivati svoju politiku nego kad postanemo članica”, ističe Gjenero.

Gjenero kaže da nema garancija da će poziv za NATO biti krajem ove godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jdnoki jack
Gost
jdnoki jack

NE SEKIRAJ OVE DUSMANE,JADAN NE BIO.
NE SEKIRAJ OVE DUSMANE,JADAN NE BIO.

Anonimni
Gost
Anonimni

U toj naplati i jeste problemU toj naplati i jeste problem,jer naša vlast svoju servilnost i sluganstvo naplaćuju u svoje privatne džepove ili na način da sebe amnestiraju od zatvora i odgovornosti za brojna nedjela i zloupotrebe,korupciju i svoje nelegalno enormno bogaćenje,a narod od toga nikakve koristi nema,nego naprotiv,samo imamo štetu i narodu je sve gore,a vlastima je sve bolje.No… Više »

Hep.C
Gost
Hep.C

Dje nadju samo ove stručne analitičare?
Dje nadju samo ove stručne analitičare?

Send this to a friend