Politika

Gojković odgovorio Radoviću: Nijesam bio neiskren prema članovima “Izbora”

“U svoje ime mogu da kažem da nikad nisam bio neiskren prema odbornicima i članovima “Izbora”. Kad god bi postojao neki problem nastojao sam da se on rješi dogovorom i unutar našeg Udruženja. I dalje mislim da je to moguće, ako ima dobre volje i ako smo dobronamjerni. Smatram da problemi nisu toliko veliki i da ih treba rješavati razgovorom, a ne preko medija”, saopštio je predsjednik opštine Nikola Gojković, prenosi Radio Jadran.

Predsjednik liste Izbor Herceg Novi, Dušan Radović Krušo, podnio je ostavku na funkciju direktora Agencije za izgradnju i razvoj grada.

“Ostavka predsjednika liste Izbor Herceg Novi, Dušana Radovića Kruša na funkciju direktora Agencije za izgradnju i razvoj grada, ne dovodi u pitanje opstanak koalicije u Herceg Novom”, rekao je Radiju Jadran predsjednik Skupštine opštine, Andrija Radman.

“Dobili smo uvjeravanja da je riječ o internim dešavanjima, koja nemaju i ne mogu imati veze sa DPS-om”, kazao je Radman.

On kaže da im je žao što u Izboru postoje nesuglasice, spremni su da pomognu savjetima, ali neće se miješati, jer ne žele da se sukobi produbljuju.

Radman kaže da u DPS-u poštuju svoje obaveze u lokalnoj samoupravi, kao i sve ono što je definisano koalicionim sporazumom.

“Nadamo se da će mimoilaženje u stavovima ubrzo biti prevaziđeno u Izboru na dobrobiti grada i građana. Sve službe organa lokalne samouprave funkcionišu normalno i tu nema nikakvih promjena”, tvrdi Radman.

On nije htio da komentariše dio iz ostavke u kojem se kaže da je “na djelu razbijanje Izbora, te da pregovorima iza leđa organa Izbora pojedini članovi Izbora razgovaraju o prekomponovanju vlasti sa dijelom odbornika DPS-a i opozicije”.

Predsjednik Skupštine Andrija Radman tvrdi da DPS ništa ne radi iza leđa.

 

Send this to a friend