Politika

Hrapović: Brajović će biti predsjednik SDP-a, to zna i Delić

On je reagovao na današnju izjavu člana Glavnog odbor SDP-a Sabahudina Delića koji je rekao da će  o predsjedniku SDP-a, odlučivati delegati na Kogresu partije, pa su sasvim nevažne procjene na tu temu doskorašnjih članova DPS-a, na privremenom direktorskom radu u SDP-u.

Hrapović u svom reagovanju navodi da je činjenica da će Brajović biti novi predsjednik partije poznata i Deliću, ali i onima koji su ga natjerali da potpiše ovakvo saopštenje. 

“Neistinama kojima obiluje saopštenje čiji je potpisnik moj drug Sapko ne želim da se bavim, budući da nemam namjeru da se spuštam na tako nizak nivo”, kazao je Hrapović.

Prema njegovim riječima o tome šta u SDP-u Pljevalja misle o Kenanu Hrapoviću i Sabahudinu Deliću, kao i o našim ostvarenim rezultatima u partiji, najbolje govori ubjedljiva manjina na Opštinskom odboru i Konvenciji u kojoj je ostao moj drug Sapko, kao i to što će svi delegati iz Pljevalja dati bezrezervnu podršku Ivanu Brajoviću. 

“Očigledno da Sapko mnogo bolje barata muzičkim instrumentima nego političkim procjenama i činjenicama. Pozivam naše partijske drugove da spuste tenzije, jer za njima nema potrebe. Predsjednici dolaze i prolaze, a SDP ostaje. Tako je do sada bilo, a tako će i ostati nakon VIII Kongresa SDP-a”, zaključio je ona.  

Send this to a friend