Politika

Husović poručio: Mladi su snaga Bošnjačke stranke

Predsjedništvo je razmatralo rad omladinskih opštinskih odbora i utvrdilo dalju dinamiku aktivnosti za predstojeće parlamentarne izbore.

“Nesumnjivo je da sve veći broj mladih ljudi prepoznaje vizionarska zalaganja Bošnjačke stranke. Uključivanje mladih u politički život garantuje promjene društva na bolje“, kazao je Sead Šahman, predsjednik mladih. 

Rafet Husović se zahvalio omladini Bošnjačke stranke koja u mnogome doprinosi uspjesima političke organizacije.  

“Od osnivanja stranke nastojali smo da u društveno-političke aktivnosti Crne Gore ugradimo interese bošnjačkog naroda. Sudjelovali smo u procesu obnove nezavisnosti Crne Gore. Snažno smo podržali strateške državne ciljeve koji se odnose na proces evropskih integracija i učlanjenje u NATO savez“, kazao je Husović. 

Predsjednik Bošnjačke stranke je saopštio da je Bošnjačka stranka uvijek bila uz mlade ljude i mislila na buduće naraštaje. Kazao je da su mladi snaga Bošnjačke stranke. 

“Decenijsko djelovanje naše politike obećava da će broj mandata Bošnjačke stranke biti povećan. Nastavićemo da dosljedno realizujemo programska načela preko kojih građanima nudimo konkretna i realna rješenja“, zaključio je Husović. 

 

Send this to a friend