Politika

Ivančević: Cdu u Budvi podržava 12,4 odsto građana

To ih, kako ocjenjuje nosilac liste “Cdu: Volimo Budvu!” Dragan Purka Ivančević, čini najjačom opozicion strankom u Budvi.

“Time je potvrđeno da je naša poruka “Volimo Budvu!” prepoznata kao izraz naše iskrene namjere da izvučemo Budvu iz teške krize. Napominjemo da je ovo rezultat koji bilježimo prije nego što je otpočeo rad naših mini-štabova na terenu. Građani podržavaju naše ideje i prijedloge, između ostalog i zbog toga što mi ne dijelimo naše sugrađane, već ih sve doživljavamo kao ravnopravne učesnike u neophodnom poduhvatu oporavka našeg grada i naše opštine“, istakao je Ivančević.

Kako dodaje, nastavljaju sa pripremama za izbore, na način koji im uliva samopouzdanje i sigurnost da su na pravom putu. 

“Formirali smo mrežu izbornih mini-štabova. Oni sada upoznaju građane sa našim izbornim programom. Odziv i reakcije naših sugrađana su odlični. Završen je i set medijskih sadržaja sa našom osnovnom porukom “Volimo Budvu!”, koji će biti predstavljeni javnosti narednih dana. Ostajemo posvećeni našoj misiji, koja znači izvlačenje naše Budve iz teške krize, njen oporavak i napredak. Preuzimamo obavezu da ostvarimo naš izborni program,obnovimo našu Budvu i vratimo je na mjesto koje joj pripada, u interesu svih naših građana“, zaključio je Ivančević.

 

Send this to a friend