Politika

Izabran novi sastav DPS-a Glavnog grada

Od 180 članova Odbora DPS-a Glavnog grada trećinu čine žene, veliki broj je mladih ljudi, značajan broj pripadnika manjinskih naroda, dok je više od 70 odsto članova sa visokom stručnom spremom.

“Kvalitet personalnog sastava novog Odbora garantuje uspješno vođenje Odbora i afirmaciju politike DPS-a i istovremeno, negujući multinacionalni sklad, dokazuje našu posvećenost građanskom konceptu društva i našu opredijeljenost da kroz značajniju participaciju žena i mladih možemo doći do većeg kvaliteta naše politike u interesu svih građana Podgorice i Crne Gore”, saopšteno je iz DPS-a Glavnog grada.

Na sjednici je usvojen Izvještaj o radu Odbora DPS-a Glavnog grada između dvije izborne konferencije i konstatovano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na parlamentarnim, predsjedničkim i lokalnim izborima. 

Takođe, u toku izborne konferencije  iskazano je zadovoljstvo načinom vršenja vlasti DPS-a u Glavnom gradu.

Na konferenciji je iznesena ocjena da je realizacija infrastrukturnih projekata u Podgorici u velikoj mjeri doprinijela povećanju kvaliteta života građana. Istaknuto je i zadovoljstvo načinom organizovanja partijske mreže i doprinosom aktivista svim  izbornim pobjedama i podrškom koju daju u cilju ostvarenja prioritetnih zadataka državne politike.

Konferenciji su pored delegata, prisustvovali predsjednik DPS-a Milo Đukanović, čelni ljudi partije, ministri i poslanici iz redova DPS-a i predstavici drugih političkih partija, koalicionih partnera DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo je sigurno poslednji
Ovo je sigurno poslednji sastav ovih štetočina . Pola njih će u Spu vrlo brzo.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ove bruke !
Ove bruke !

Veselin
Gost
Veselin

Pi.
Pi.

Anonimni
Gost
Anonimni

ima li koji visokoškolac sa
ima li koji visokoškolac sa udg-a?

anthrax
Gost
anthrax

Skup poltrona
Skup poltrona

Send this to a friend