Politika

Jasavić: Pozitivna ne razmišlja o protestima

„Uvjerena sam da će ti procesi na kraju i rezultirati demokratskom smjenom vlasti, što će značiti nužne promjene i prosperitet Crne Gore“, kazala je Jasavić.

Smatra da je država suočena sa ozbiljnim problemima.

“Javni dug se rapidno uvećava, nezaposlenost raste i imamo ozbiljan problem iseljavanja stanovništva zbog izuzetno loše ekonomske perspektive, posebno na sjeveru. Sigurna sam da će građani na izborima imati u vidu tu činjenicu i da će se sjetiti svih iznevjerenih obećanja aktuelne vlasti”, ocijenila je poslanica Pozitivne.

Kongres Pozitivne biće održan 7. juna. Tim povodom, Jasavić ističe da pripremne aktivnosti u vezi sa organizacijom Kongresa idu u skladu sa projektovanom dinamikom. 

Do kraja mjeseca se, kaže ona, završava kandidacioni proces za predsjednika stranke i Glavni odbor.

Ističe da članstvo njene partije u demokratskoj atmosferi ima priliku da se opredijeli i u odnosu na kandidate za članove GO i za predsjednika stranke. Jasavić je kazala da u Pozivnoj protesti nijesu aktuelna tema, jer su, kako ističe, oni koji pozivaju na proteste neozbiljni.

“Protesti u ovom trenutku nijesu tema kojom se bavimo. Nije ozbiljno da pozive na tako ozbiljne teme dobijamo preko medija, a još neozbiljnije je da putem medija i odgovoramo na njih”, zaključila je Jasavić. 

Send this to a friend