Politika

Jovanović: Što Vedad Ranka brani kad ga ne odbrani?

Saopštenje Jovanovića prenosimo u cjelosti: 

Dragi moj Vedade, đe su ti oči. Vidiš li da Ranko ima nove čuvare?

Jedino što je, kako ti kažeš, infantilno, moj Vedade, je način na koji te gospodin Krivokapić puštio niz vodu da braniš i njega i 7. bataljon koji ga sad čuva.

U pokušaju njegove odbrane priviđaju ti se razne stvari.

Kad već pominješ hvalospjeve našem lideru, tačno je da ih je bilo dosta i iz zemlje i iz inostranstva. Ali, niko još nije uspio da se primakne, a kamoli nadmaši hvalospjeve o našem lideru koje je nadahnuto iznosio gospodin Krivokapić. Najsnažnije i najnadahnutije u periodima kada je slavio izborne pobjede sa DPS-om. Sa velikom energijom jer je nije potošio doprinoseći više nego skromno tim pobjedama.

Što se tiče pohvala sa strane za gospodina Krivokapića, kolega Vedade, evo samo što nije stigla pohvala za višemjesečnu blokadu Parlamenta i nedonošenje brojnih i značajnih zakona iz evropske agende, bitnih za dalje unapređenje vladavine prava u Crnoj Gori. Evropski nema šta! 

I nije čudo da se gospodinu Krivokapiću, kroz tvoje saopštenje Vedade, priviđaju Sjeverna Koreja, Jedinstvena Rusija, a sebe ponovo doživljava i kao tužioca i kao sudiju. Svjestan je gospodin Krivokapić i svoje odgovornosti za obavljanje, odnosno neobavljanje visoke funkcije na koju je došao zahvaljujući rezultatu DPS-a. Valjda zato demonstrira svoj doživljaj vladavine prava, tako što krši presumpciju nevinosti, skriven iza tvog pera Vedade. Ali, to je tvoj izbor. Ti si izabrao da budeš trenutna tampon zona između gospodina Krivokapića i odgovornosti. On se, možda, samo zanio u razgovoru sa svojim novim braniteljima.

Send this to a friend