Politika

Kalezić: Bijeli do u Budvi nazaduje, posljednjih 20 godina nije urađeno ništa

“Mi čak i nazadujemo. Ostali smo bez gradske pekare, nema igrališta za djecu, opštinski prostor nije definisan, odnosno nema namjenu i uglavnom se koristi u privatne svrhe, a infrastruktura za atmosferske vode se održava samo kada uslijede višestruki pozivi i urgencije građana. Obično saniranje ulice i popravka asfalta su se svih ovih godina pokazali kao nemoguća misija”, navodi on. 

Kalezić ističe da građani ovog naselja očekuju od novih lokanih vlasti da pokažu elementarnu brigu i da dovedu u red ono što je njihova obaveza i briga.

“Naša lista spremno dočekuje izbore 16. oktobra, a pokazuje se da smo u našem programu sanacije i obnove Budve prepoznali najvažnije probleme sa kojima se suočava naša opština i koji se tiču svih naših građana. Završni dio naše kampanje se sastoji od neposredne komunikacije sa građanima, od kojih želimo da čujemo koje probleme oni prepoznaju kao prioritetne. Sve naše promocije se organizuju na javnim mjestima jer mi, za razliku od nekih, ne želimo da narušavamo nečiji mir i privatnost i da uznemiravamo građane u njihovim domovima”, kaže on. 

Prema njegovim riječima, izborna lista “Cdu: Volimo Budvu!” i ovdje ponavlja da ne žele da daju prazna obećanja, već da imaju jasnu i iskrenu namjeru da građanima ponude realistične i ostvarive projekte i planove.

“Takav odnos prema građanima doživljavamo kao našu najvažniju obavezu, poslije dugog niza godina kada smo od vlasti imali obećana brda i doline, a dobili smo afere i sudske procese. Zato lista “Cdu: Volimo Budvu!” želi da vrati povjerenje u institucije vlasti. Spremni smo da preuzmemo vlast i odgovornost za oporavak i razvoj naše opštine. Vlast je od građana i za građane, i to se nikad ne smije zaboraviti. Izbori 16. oktobra će značiti prekretnicu u razvoju našeg grada i naše opštine. Vrijeme je da Budvom upravljaju oni koji gradu, opštini i građanima žele da donesu korist i napredak. Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu!”, poručio je Kalezić.

 

Send this to a friend